Bombă în showbizul internațional! Katy Perry și Orlando Bloom urmează să devină părinți. Artista a ținut sarcina ascunsă

Publicat: 05/03/2020 | 10:52

Katy Perry și Orlando Bloom urmează să devină părinți în vara acestui an, lucru ce i-a luat în surprindere pe toți fanii celor doi. Artista a ținut totul ascuns și, cel mai probabil, a ales să împărtășească bucuria cu toată lumea în momentul în care totul a fost sigur și nu a mai avut de ce să se teamă, ținând cont de faptul că foarte multe femei sunt reticente în a spune că sunt însărcinate, din cauza superstițiilor. 

După mai bine de 3 ani de relație, Katy Perry și Orlando Bloom urmează să devină părinți în această vară. Artista a dezvăluit acest lucru în cel mai recent videoclip al său care se numește „Never Worn White”.

Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu de mai bine de 3 ani și se înțeleg extrem de bine, potrivit presei internaționale. Cei doi nu prea se afișează împreună și preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor care le-ar putea face rău. Cei doi sunt împreună din anul 2016, iar în anul 2019 s-au și logodit, după ce actorul a cerut-o pe artistă de soție chair de Ziua Îndrăgostiților.

Ulterior, informația a fost confirmată și de mama blondinei. Katy Perry a mai fost căsătorită cu comediantul britanic Russell Brand, iar Orlando Bloom a ajuns și el la altar alături de supermodelul Miranda Kerr în perioada 2010-2013. În urma mariajului celor doi a rezultat un băiețel, care acum are 8 ani.