Bombă în showbiz! Pepe a vorbit pentru prima dată despre împăcarea cu Oana Zăvoranu: „Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Apoi..”

Publicat: 23/01/2020 | 09:58

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Pepe și Oana Zăvoranu s-au împăcat, artistul a dorit să clarifice lucrurile și a mărturisit că nu este nimic adevărat. Mai mult, cântărețul a declarat că nici măcar nu a vorbit cu Oana Zăvoranu. 

Presa bubuie de câteva zile, după ce s-a spus că Pepe și Oana Zăvoranu s-au împăcat și chiar au vorbit, în preajma Sărbătorilor de Iarnă. Artistul a declarat pentru wowbiz.ro că nu este nimic adevărat: nu s-a împăcat cu fosta soție și nici nu au vorbit. Mai mult, Pepe a spus că nici măcar nu-l interesează subiectul și, cu atât mai puțin nu-l interesează articolele apărute pe acest subiect.

”Nu este nimic adevărat. Nu am vorbit, nu am contactat-o niciodată, nu mă complic. Ea mi-a trimis, de Sărbători, un mesaj. Normal, nu am răspuns, nu aveam de ce să răspund la mesaj, să vorbesc ceva cu ea. Mai ales că știam ce va urma și deja vedeam articolele cu privire la acest subiect, deși știam că eu nu voi deschide o asemenea discuție vreodată. Și, evident, au și apărut acum respectivele ”știri” pe acest subiect. Dar, să fie clar… Eu nu am vorbit cu ea, nu i-am trimis mesaje, nu mă interesează subiectul, nu mă leg la cap”, ne-a spus, vehement din cale afară, Pepe.

Cum s-a îndrăgostit Pepe, de Raluca Pastramă

Pentru sursa citată, artistul a declarat că i-a fost de ajuns o singură privire pentru a-și da seama că Raluca Pastramă este și va fi, de acum încolo, femeia vieții lui. Cei doi s-au întâlnit la unul dintre concertele cântărețului și a fost dragoste la prima vedere.

”Noi ne-am cunoscut pe data de 27 iulie. Era la fix o săptămână de la ziua mea, eram la petrecerea unui prieten foarte bun, se întâmpla în restaurantul în care îl conducea tatăl meu în momentul ăla, iar eu și cântam în seara aceea. Fiind concert Pepe, Raluca a venit cu un grup de prietene și așa am văzut-o pentru prima dată. Am văzut o fată frumoasă, îmbrăcată în roșu și glumeam cu un prieten că Ce mișto e Scufița Roșie” a spus Pepe, pentru sursa citată.