Bombă în showbiz! Ispita de la ”Insula Iubirii”, Nico, însărcinată cu fostul soț al Mădălinei Pamfile

Publicat: 14/02/2020 | 15:01

O veste bombă cutremură tabloidele acum. Nico, blondina de la emisiunea ”Insula Iubiri” s-a cuplat cu Bruno Alin Vlad, fostul soț al Mădălinei Pamfile. Mai mult, ispita ar fi însărcinată cu acesta.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1, Nicoleta Dragne a mărturist că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu afaceristul timișorean, Bruno Alin Vlad. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii ”Insula Iubirii”, când Bruno a participat în urmă cu două sezoane în calitate de ispită.  Între cei doi s-ar fi aprins o flacă a iubiri încă de atunci, dar… Nico abia acum a povestit despre idila lor.

„Ne-am cunoscut acum trei ani, la început amical. Am ieșit într-o zi la cină și de acolo am ajuns să ne cunoaștem mai bine” a mărturisit Nicoleta Dragne în emisiunea lui Capatos de la Antena 1.

Bruno nu a rezistat mai mult de cinci zile în cadrul emisiunii din Thailanda, iar acest lucru a fost motivat de noua sa iubită.  „Pentru că el este un om bun!” l-a scuzat Nico.

Ispita de la ”Insula Iubirii” face acum naveta de dragul iubirii, între București și Timișoara, pentru a-i putea fi alături iubitului pe cât se poate de des. Însă, aceștia plănuiesc să se mute curând împreună, în noul apartament al blondinei, din Capitală.

Văzând-o atât de ”pusă pe treabă”, Dan Capatos și-a permis s-o întrebe dacă… au în plan și un bebe, iar Nico a răspuns prompt afirmativ, atingându-și burtica. După ce gestul făcut, moderatorul a reacționat imediat:  „Mulțumim că ai trecut pe aici să ne spui că ești însărcinată!” i-a spus Capatos, iar Nico nu l-a contrazis.

Bruno și Mădălina Pamfile au fost căsătoriți în perioada 2015-2017. Apropiaţii brunetei declarau atunci în presa de scandal că, înainte de divorţ, Mădălina ar fi primit 25.000 de euro de la Alin ca să-şi deschidă un salon de înfrumuseţare în Bucureşti.

Între timp, Mădălina și-a refăcut viața cu un alt bărbat și este mămica unei fetițe, iar gurile rele spuneau că bruneta era deja însărcinată în momentul divorțului de Bruno.