Bombă în showbiz! Cristina Spătar s-a despărțit de Tibi Vărzaru: ”Am decis de comun acord”

Publicat: 14/05/2021 | 10:36

După ani buni de relație, Cristina Spătar și Tibi Vărzaru s-au despărțit. Anunțul a fost făcut chiar de artistă, în direct.

Când credea că viața i-a scos în cale bărbatul perfect, căruia i-a dăruit și doi copii, Cristina Spătar s-a trezit, într-o zi, pe drumuri și fără soț. Perioada divorțului a fost una dificilă pentru artistă.

Înglodată în datorii și cu doi copii, singurul sprijin al Cristinei a fost actualul iubit, mai tânăr cu 21 ani. În ciuda faptului că nimeni nu le dădea vreo șansă din cauza diferenței mari de vârstă, iată că cei doi au demonstrat contrariul. Cel puțin o bună perioadă de timp. (CITEȘTE ȘI: „REGINA R&B” ÎȘI SCHIMBĂ MESERIA?! CRISTINA SPĂTAR, ÎN NEGOCIERI PENTRU “REÎNVIEREA” VESTITEI EMISIUNI „DUMINICA ÎN FAMILIE”)

”Faptul că a apărut băiatul ăsta la momentul ăla, pentru mine a fost cel mai bun balsam pentru suflet. Nu se putea să fie altcineva mai bine. Plus că există o chimie și o înțelegere fantastică. Dacă eu aș vrea să duc relația asta mai departe cu siguranță aș putea. Cred că într-o viață anterioară noi am fost un cuplu sudat”, mărturisea artista.

Și-au spus ”Adio”

Însă… când toată lumea credea că relația lor va trece la alt nivel, Cristina Spătar și Tibi Vărzaru s-au despărțit. Decizia de a merge pe drumuri separate a fost de comun acord. Discretă în ceea ce privește viața personală, artista nu a vrut să divulge motivele care au dus la ruptură.

Totuși, a ținut să precizeze că bărbatul în compania căruia a fost surprinsă zilele trecute este un amic foarte bun. (VEZI ȘI: PANDEMIA A AFECTAT-O GRAV! CE AJUTOR PRIMEȘTE CRISTINA SPĂTAR DE LA STAT: ”AM CHELTUIT O MARE PARTE DIN ECONOMII”)

”Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa (n.r. Tibi), dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani”, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, după ce s-a despărțit de iubit.