Bombă în showbiz! Carmean de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit din nou. Cântărețul a intrat în Live și a făcut anunțul: „Fraților…”

Publicat: 19/12/2019 | 09:12

O nouă bombă explodează în showbiz. Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au despărțit din nou, la aproape trei luni de când se împăcaseră. Cântărețul a fost cel care a făcut anunțul, a intrat LIVE și a recunoscut subtil că nu mai formează un cuplu cu fosta lui soție.

Înainte de împăcare, Culiță a fost concurent în emisiune Puterea Dragostei și a cerut ajutor pentru a trece peste suferință, iar Jador, care i-a sărit în ajutor, l-a sfătuit să renunțe la orgoliu și să se împace cu Carmen de la Sălciua.

Fraților, pentru ăștia care au suferit din dragoste ca noi, ce sfaturi aveți? Dați-ne niște sfaturi!’, a spus Culiță Sterp Bă, îți dau eu primul un sfat! Împacă-te cu ce iubești tu! Împacă-te cu ea! Dă-i doi pupici!”, a spus și Jador.

”Și… Iată-ne, din nou zâmbind!”

Carmen de la Sălciua s-a decis în toamna acestui an să îi mai acorde o șansă fostului soț, fiind și prima care a publicat fotografia cu ea și fostul ei soț, dar și un mesaj emoționant, la scurt timp de la împăcare.

Ne-am îngropat dar nu am realizat că noi suntem… Semințe! Și… Iată-ne, din nou zâmbind! La mulți ani ție: Bărbatului care m-a condus până în fața lui Dumnezeu, omului simplu cu care râdeam la oi pe câmp și unde fericirea era cea mai pură! Îți doresc să fii un om împlinit cu tot ce înseamnă asta! ???? Te felicit pentru ambiția și evoluția ta! Știu cum am început de acolo de jos și știu cât a fost de greu! Culege roadele succesului și fii un om fericit!”, a fost mesajul lui  Carmen de la Sălciua pentru Culiță Sterp.