Bombă în cazul Caracal: Alexandra și Luiza se cunoșteanu. Apar împreună în aceeași fotografie

Publicat: 11/12/2019 | 14:36

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cele două tinere care ar fi fost omorâte de Gheorghe Dincă s-ar fi cunoscut. O poză apărută recent pe internet a stârnit un val de controverse în mediul online și o nouă întrebare în privința crimelor de la Caracal.

Ancheta în cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, cel despre care se presupune că le-a violat și apoi le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, este departe de-a fi finalizată și mereu apar noi semen de întrebare, ce amplifică misterul, scrie antena1.ro.

Recent, pe o pagină de Facebook numită „Uniți pentru Luiza și Alexandra” a fost publicată o fotografie cu Alexandra Măceșanu, alături de o tânără care seamănă izbitor de mult cu Luiza Melencu.

Acesta a fost momentul în care numeroși români s-au întrebat dacă nu cumva cele două tinere s-ar fi cunoscut de dinainte ca Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, să le răpească, la distanță de câteva luni.

Ipoteza nu se poate confirma, dar ceea ce se știe în mod sigur este că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu erau colege de școală, căci învățau la licee diferite.

Alexandra Măceșanu era elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, în timp ce Luiza Melencu urma să intre în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „C.D Nenițescu” din Craiova.

Singurul lucru sigur declarant inclusive de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, este faptul că cele două tinere aveau în comun vârsta și aspectul fizic plăcut, lucruri ce l-au și determinat pe inculpat să recurgă la răpire, sechestrare și viol.