Bolidul lui Selly, distrus într-un accident

Publicat: 11/12/2019 | 13:01

Recent, cel mai cunoscut vlogger din România și-a cumpărat o mașină de 70.000 de euro. La nici o lună după impresionanta achiziție, tânărul a făcut accident și bolidul a fost grav avariat.(CITEȘTE ȘI: ADEVĂRUL DESPRE VÂNĂTĂILE LUI WHAT’S UP! CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ CE A FOST ÎNCĂTUȘAT)

Volgger-ul a obținut de curând carenetul de conducere iar lipsa de exeperiență și-a spus cuvântul. Accidentul nu a fost unul foarte grav. Din fericire, Selly nu a pățit nimic, însă mașina a fost destul de avariată. Se pare că cel vinovat de accident este Selly, așadar cheltuielile pentru reparația bolidului o să fie suportate chiar de el.(VEZI ȘI: SELLY ARE INTERNETUL LA PICIOARE, IAR ACUM A MAI BIFAT O REUȘITĂ. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN VIAȚA VLOGGERULUI)

Selly a reușit să își cumpere mașina visurilor lui

După ce a reușit să ia carnetul de conducere, din prima, Selly s-a gândit rapid la achiziționarea unei mașini care să îl reprezinte și pe care o dorea de mult timp.

Vlogger-ul a cheltuit 70.000 de euro pe bolidul de lux pe care l-a achiziționat. Este impresionant faptul că mașina a fost cumpărată exclusiv din banii lui. El poate să fie un exemplu pentru toți fanii, demonstrând că dacă muncești și ai obiective bine definite poți să faci orice. Selly este independent finaciar de la vârsta de 15 ani.