Bogdan Vlădău e out de la Survivor România. Colegii au decis să plece acasă: „Mi-aș fi dorit să mai rămân”

Publicat: 12/02/2020 | 08:49

Încă o eliminare a avut loc la Survivor România! Bogdan Vlădău a fost propus de către colegii de echipă să plece acasă și exact asta s-a și întâmplat. Concurentul din echipa Faimoșilor s-a arătat de-a dreptul dezamăgit de faptul că trebuie să plece din competiție, dar a declarat că a câștigat câțiva prieteni, pe parcursul probelor dificile care i-au pus pe toți la grea încercare. 

Bogdan Vlădău a părăsit competiția Survivor România, după ce a fost propus spre eliminare de colegii săi. Acesta a fost extrem de dezamăgit de faptul că trebuie să plece acasă și nu a avut nicio reținere să spună acest lucru, în fața camerelor de filmat.

„Sincer nu mă așteptam la asta, dar erau 33,3% șanse, putea fi oricare dintre noi. Mă bucur foarte mult că mi-am găsit curajul să particip la așa ceva, având în vedere condițiile. Mi-aș fi dorit să mai rămân, mai ales pentru unii dintre colegii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni care ar merita titlul de Survivor oricând, și aici mă refer la Mihai și la Cezar”, a spus Bogdan Vlădău, extrem de dezamăgit, după eliminare.

Soția lui Bogdan Vlădău l-a susținut pe acesta în competiția Survivor România și i-a fost alături chiar și în cele mai grele momente, mai ales în cele de dinainte de eliminare. Gina Chirilă a mărturisit că Bogdan este un bărbat puternic, pe care se poate baza în orice situație. În timpul competiției, soția lui Vlădău a mărturisit că acesta i-a lipsit extrem de mult și, dacă nu va fi eliminat, mai are multe lucruri de demonstrat pentru el, dar și pentru echipa Faimoșilor.

„În ceea ce privește nominalizarea lui Bogdan, de a părăsi «Survivor România», nu mi se pare o decizie strategică pentru că îl cunosc foarte bine, este un bărbat foarte puternic, atât fizic, cât și psihic. Este un om important în echipă, poate dovedi mult și are performanțe sportive. Într-adevăr, a avut o săptămâna mai puțîn productivă la jocuri, dar cred că el promite mult. Este o fire puternică și va demonstra asta pe viitor, dacă nu va fi eliminat!

Bogdan este un sprijin moral puternic pentru mine, îmi este foarte dor de el și îi simt lipsa tare, mai ales în această perioadă. Dar, înainte să plece, am vorbit și ne-am asumat amândoi această hotărâre. Ne-am promis că vom fi puternici, că vom rezista. S-a angrenat în acest show de televiziune pentru mine, pentru viitorul nostru copil. Sunt cu sufletul lângă el, el știe asta, cu siguranță simte. Va dați seama că de abia aștept să îl văd acasă, dar în același timp îl susțîn și îmi doresc să rămână în competiție. Îmi doresc să stea cât simte, cât poate el. Și, ce este mai important, să fie bine, să nu se accidenteze” a spus Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, chiar înainte de eliminarea acestuia de la Survivor România.