Bogdan Stanoevici, în stare gravă. Rudele actorului se roagă pentru o minune

Publicat: 06/01/2021 | 13:52

 

Veștile legate de Bogdan Stanoevici sunt în continuare îngrijorătoare. Actorul se află în stare gravă la spital, după ce a fost depistat cu virusul SARS-CoV2. Rudele și cei care-l îndrăgesc se roagă zilnic pentru o minune. 

În luna decembrie a anului 2020, Bogdan Stanoevici a fost confirmat cu noul coronavirus și a fost intubat. Pentru a-i salva viața, medicii i-au indus coma, dar l-au și supus unei intervenții chirurgicale pentru a-i odihni plămânii pentru o perioadă de 7-15 zile. Din nefericire, starea de sănătate a actorului rămâne în continuare una complicată, din cauza unei infecții nosocomiale. Rudele lui Bogdan Stanoevici se roagă zi și noapte pentru ca starea de sănătate să se îmbunătățească.

„Doamne ajută să te faci bine”„Sănătate multă. Sper că nu e adevărat că e atât de rău. Multă, multa sănătate!” sau „Să te faci bine, Bogdan! Te iubesc, tu știi deja asta, prietene”, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante pentru actorul internat de aproape o lună în spital.

CITEȘTE ȘI: „ACTRIȚA TANYA ROBERTS A DECEDAT LA 24 DE ORE DUPĂ ANUNȚAREA PREMATURĂ A MORȚII SALE. SOȚUL ACESTEIA A CONFIRMAT ANUNȚUL

Actorul Bogdan Stanoevici nu s-a ferit de COVID-19

”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, spunea Bogdan Stanoevici, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI: ” GABI BĂDĂLĂU, „VRĂJIT” DE BIANCA DRĂGUȘANU „ESTE O FEMEIE FRUMOASĂ ȘI DEȘTEAPTĂ”