Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubită?! Mesajul postat de fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a ridicat semne de întrebare

Publicat: 25/04/2021 | 13:07

Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubită? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor, după ce fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a publicat un mesaj destul de controversat.

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți ai primului sezon Puterea Dragostei. Ulterior, tânărul a decis să participe și în doilea sezon al emisiunii. Acolo s-a cuplat cu Andra Volos, cu care a avut o relație cu năbădăi. Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate iar Bogdan părea să-și fi găsit liniștea în brațele unei brunete misterioase.

Bogdan Mocanu părea îndrăgostit lulea și mărturisea că este pregătit să devină și tătic. Doar că lucrurile par să fi luat altă turnură. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU A DECIS SĂ NU ÎȘI MAI ASCUNDĂ IUBITA! CUM S-A FOTOGRAFIAT ALĂTURI DE BRUNETA SEXY ȘI MESAJUL PUBLICAT)

Bogdan Mocanu, mesaje dubioase pe Instagram

Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” s-a pozat cu sexy-bruneta, fără însă să-i dezvăluie identitatea sau chipul. Fanii credeau că cei doi vor ajunge în fața altarului, însă… ultimele mesaje publicate de Bogdan Mocanu au ridicat multe semne de întrebare.

”Persoana de care aveam cea mai mare nevoie, m-a învățat că nu am nevoie de nimeni”, se arată într-una dintre postările tânărului, pe pagina lui de Instagram. Ba mai mult decât atât, acesta a publicat și o imagine cu mesajul ”Minciuni, minciuni 24/7”. Semn că există ceva probleme în paradis. Rămâne de văzut dacă Bogdan Mocanu va lupta pentru relație sau… va reveni în rândul burlacior, spre bucuria fanelor sale. (VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU SARE ÎN APĂRAREA LUI JADOR, DUPĂ CE A ARTISTUL A FOST CRITICAT DE FANI: ”PUBLICUL E VINOVAT CĂ ANA A FOST ELIMINATĂ”)