Bogdan Mocanu, imagini din intimitate. Cum îl răsfață iubita pe fostul concurent de la Puterea Dragostei

Publicat: 30/04/2021 | 12:40

Bogdan Mocanu iubește și este iubit! Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” a publicat imagini din intimitate, iar fanii s-au topit când au văzut cum este răsfățat de noua femeie din viața sa.

Bogdan Mocanu a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți ai primului sezon Puterea Dragostei. Ulterior, tânărul a decis să participe și în doilea sezon al emisiunii. Acolo s-a cuplat cu Andra Volos, cu care a avut o relație cu năbădăi. Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, iar Bogdan și-a găsit liniștea în brațele unei brunete misterioase. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU SARE ÎN APĂRAREA LUI JADOR, DUPĂ CE A ARTISTUL A FOST CRITICAT DE FANI: ”PUBLICUL E VINOVAT CĂ ANA A FOST ELIMINATĂ”)

“Am cunoscut o fată, nu contează cine e, mai bine să nu știe lumea. Posibil să o cunoașteți. Este o fată cu care mi-am petrecut și seara dintre ani. Sunt fericit și mă simt un pic așa îndrăgostit. Este o femeie matură, este mai mare decât mine. Nu este o copilă cum poate au fost altele din trecutul meu. O femeie care știe ce vrea de la viață”, spunea tânărul la Antena Stars.

Bogdan Mocanu este îndrăgostit lulea și a mărturisit că este pregătit să devină chiar și tătic. În ciuda faptului că încă nu i-a dezvăluit identitatea noii femei din viața sa, mai mare decât el cu șapte ani, tânărul a publicat imagini din intimitate.

Bogdan Mocanu, răsfățat de iubită

La ceas de seară, Bogdan Mocanu a avut parte de un răsfăț pe cinste. Iubita i-a făcut masaj, s-a jucat cu barba lui și l-a mângâiat duios pe față. Tânărul nu s-a putut abține și a decis să publice imaginile romantice, iar fanii au reacționat pe loc. (VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU SE PREGĂTEȘTE SĂ DEVINĂ TĂTIC ALĂTURI DE IUBITA MISTERIOASĂ? ARTISTUL: “PÂNĂ LA 25 DE ANI, VREAU SĂ AM COPIL NEAPĂRAT”)

Cum să nu te topești când se alintă așa”, a scris Bogdan Mocanu pe InstaStory.

Bogdan Mocanu, răsfățat de iubită