Bogdan Mocanu, detalii despre relația pe care o are cu focoasa brunetă!

Publicat: 10/01/2021 | 21:12

Bogdan Mocanu nu e liber, chiar dacă fetele care aveau un dram de speranță să se cupleze cu el au primit cu aplauze despărțirea de Andra Volos. Puțina stat singur Bogdan de la Puterea Dragostei! S-a cuplat cu o focoasă brunetă, mai în vârstă decât el.

Bogdan Mocanu a oferit și amănunte picante din relația lui. Invitat în direct la Antena Stars, cântărețul a mărturisit că între el și iubita sa sunt 7 ani diferență, ea urmând să împlinească în curând vârsta de 32 de ani! Artistul a mai spus că iubita lui nu face parte din lumea showbiz-ului, însă este o persoană cunoscută. Și s-a oprit aici. Cei doi nu s-au mutat încă împreună, dar cântărețul a mărturisit că în ultima lună a fost acasă la el de cel mult 5 ori, restul zilelor și nopților petrecându-le în compania femeii de care e foarte îndrăgostit! (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, APARIȚIE LA RESTAURANT CU O BLONDINĂ MISTERIOASĂ! FANII AU LUAT FOC)

Bogdan Mocanu, detalii despre relația pe care o are cu focoasa brunetă!

Bogdan Mocanu avea să dezvăluie și ce l-a atras la iubita lui: frumusețea, dar și simplitatea și felul său de a fi. Tocmai de aceea, relația e foarte serioasă, iar cântărețul a petrecut alături de ea atât Crăciunul, cât și revelionul. Mai mult, i-a cunoscut brunetei și părinții.

Artistul care a făcut spectacol în duel cu Anna Lesko a reușit să treacă peste despărțirea de Andra Voloș, iar acum se bucură alături de noua cucerire. ”Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, dar nu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară”, avea să fie caracterizarea lui Bogdan Mocanu.