Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, mărturii sfâșietoare: ”A murit!”

Publicat: 03/08/2020 | 07:45

Bogdan Mocanu, fost concurent la emisiunea Puterea Dragostei, de la Kanal D, a făcut mărturisiri sfâșietoare din acea perioadă. El a povestit cum a fost anunțat că bunica lui a murit.

CITEȘTE ȘI: ANDRA VOLOS DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! CARE ESTE MOTIVUL REAL AL DESPĂRȚIRII DINTRE EA ȘI BOGDAN MOCANU? „L-AM SIMȚIT FOARTE RECE. EU FIIND FOARTE GELOASĂ…”

Bogdan Mocanu a urcat un nou vlog pe canalul de Youtube, unde a comentat despre despre câștigătorii sezonului 2 de la Puterea dragostei, Livian și Bianca. A fost de acord că au meritat, din plin, să fie înfingători.

Bogdan Mocanu, de la Puterea Dragostei, mărturii sfâșietoare

Tot acolo, Bogdan Mocanu avea să rememoreze un episod crunt din viața lui, chiar în perioada în care era concurrent la realityshow-ul de pe postul de televiziune Kanal D. Era în doliu, pentru că un membru al familiei sale murise. Bogdan Mocanu a spus că realizatorii nu au vrut să îl lase să își vadă bunica. A reușit, însă, să plece în România și să o vadă pentru ultima dată. După numai două zile, când el era deja la Istanbul, femeia a murit, scrie wowbiz.ro.

„Bunica mea a murit exact când mă aflam eu în emisiune și atunci nici nu voiau să mă lase să o văd. Au crezut că era pretext să mă duc în România o săptămână, în vacanță. M-am rugat de ei efectiv și le-am zis că nu mă interesează, eu vreau neaparat să o văd pe bunica mea.

NU RATA: DE NERECUNOSCUT! CUM ARATĂ ACUM BOGDAN MOCANU DE LA PUTEREA DRAGOSTEI, CÂȘTIGĂTORUL SEZONULUI 1

Și bine am făcut, pentru că am mers, am văzut-o pe patul de spital, în comă, și după două zile am plecat. Am lăsat-o, m-am întors în Istanbul și când am ajuns am aflat că… Un alt unchi la fel. Eram în platoul de filmare și m-au sunat că a murit și el și am ieșit speriat, pentru că el avea și diabet. Nu am mai putut să continui ziua de filmare. Sunt niște chestii pe care le ratezi..”, a scris Bogdan Mocanu.