Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, apariție la restaurant cu o blondină misterioasă! Fanii au luat foc

Publicat: 11/12/2020 | 10:16

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei, și-a făcut apariția într-un restaurant alături de o blondă misterioasă. Admiratorii lui au devenit peste măsură de curioși atunci când au văzut imaginile pe Instagram.

Bogdan Mocanu a postat pe contul lui de Instagram o filmare cu o tânără blondă și pisica lui, Gucci. Cei doi au ieșit la un restaurant din Capitală, iar la un moment dat, câștigătorul sezonului 1 Puterea Dragostei a surprins-o pe frumoasa blondină cum îl răsfăța pe Gucci. Și, brusc, a devenit o obsesie pentru fanii lui să afle cine este fata misterioasă, pe care toți o cred, și pe bună dreptate, iubita lui. Asta pentru că Bogdan a mărturisit, recent, că nu se va mai fi niciodată cu Andra Volos. Bogdan Mocanui a ”lovit” pe Instagram la scurt timp după ce Andra Volos a postat un InstaStory cu o surpriză romantică. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a filmat un moment surpriză de care a avut parte. Iar replica lui Mocanu pare de înțeles, dacă nu totul a fost o pură coincidență. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU, DECLARAȚII FULMINANTE DUPĂ CE S-A SPUS CĂ ANDRA VOLOȘ L-A PĂRĂSIT PENTRU DAN BILZERIAN: “AR TREBUI SĂ ÎȘI VADĂ DE LUNGUL NASULUI ȘI SĂ NU MAI PROFITE DE DISCREȚIA MEA CA BĂRBAT”)

Bogdan Mocanu, imagini incendiare alături de Anna Lesko

Anna Lesko, alături de Bogdan Mocanu, fostul concurent de la Puterea Dragostei! Și o nouă piesă pe care cei doi sunt pe cale să o scoată. Ea și el sunt în cadă, în apă, iar fanii au luat-o razna. Deși frumoasa cântăreață i-a anunțat că și melodia e spectaculoasă. ”Hey, dragii mei. Am venit cu o nouă nebunie, o nouă colaborare. Vi-l prezint pe @bogdan.mocanu.official și Eu cu tine, tu cu mine”, a fost anunțul Annei Lesko. ”Ați dus muzica la alt nivel cu această colaborare! Mare voce are băiatu’”, ”Credeam că ai respect și tu pentru talentul tau, însă ai ajuns să faci melodii cu toți afonii”, ”Dacă voiam să ajung cântăreț mergeam la puterea dragostei”, ”Ai ajuns să colaborezi cu toți retardații”, ”Ți-a scăzut statutul, sincer”, ”Plătești băieții să intre cu tine în cadă sau e pe barter. Apa era caldă, că prin centru nu prea curge decât călâie”, au fost reacțiile internauților. (NU RATA: ANNA LESKO ȘI BOGDAN MOCANU, GOI ÎN CADĂ ÎMPREUNĂ! GALERIE FOTO INCENDIARĂ)

Toți cei care au atacat-o pe cântăreață aveau să fie puși la zid. ”Ce mai comentarii de rahat. Pornografie, manelista etc.. Dar ce? Îi dați voi să mănânce? Ați facut sex cu ea și nu v-a plătit? Ce aveți, măi fraților, cu femeia? Trebuie neapărat să traiască după principiile voastre ca să fiți voi fericiți și să nu o mai catalogați aiurea? Moraliștii lui pește..uitați-vă la voi. Atât timp cât nu jignește cu nimic, nu intra în viața voastră cu picioarele nu mai scrieți aberații. Un cuvânt bun da, ați putea scrie, dar na v-ați învățat să vă trăiți propiile frustrări prin viața altora. Vorba lui Bendeac…fimea-ar scârbă de falsele voastre principia”, a fost mesajul care o apără cu toată putearea pe Anna Lesko.