Bogdan Mocanu, a dat cărțile pe față! De la ce a plecat, de fapt, cearta dintre el și Jador. „Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis”

Publicat: 22/06/2021 | 20:08

Jaodor și Bogdan Mocanu au mers urmă la umăr după ce au părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”. Între cei doi s-a legat o prietenie frumoasă și s-au bucurat de celebritate împreună. Însă, recent, o ruptură a intervenit între cei doi, iar anumite declarații ale lui Jador l-au supărat pe Bogdan Mocanu.

De câteva săptămâni cei doi nu își mai vorbesc iar totul pare că a plecat de la anumite lucruri pe care Jador le-a declarat. În cele din urmă, Bogdan Mocanu a dezvăluit care este motivul supării. Se pare că Jador a vorbit despre boala prietenului său și l-a caracterizat ca fiind„îngâmfat, gelos și inconștient”. (CITEȘTE ȘI: BOGDAN MOCANU, SCHIMBARE RADICALĂ DE LOOK! FANII AU RĂMAS MASCĂ CÂND L-AU VĂZUT)

Vorbele lui Jaord l-au deranjat pe Bogdan Mocanu care a ales să se distanțeze de cel pe care îl numea fratele său. Deși a avut cuvinte de laudă la adresa lui Jador, Bogdan Mocanu a mărturisit a fost mai mult supărat de faptul că prietenul său a spus acele lucruri, nu de vorbe în sine.

„Nu m-a deranjat ce a zis, ci cine a zis. Este un om de milioane, cu un suflet mare, mereu am spus lucruri frumoase despre el. Și dacă vreodată s-a pus problema să nu fie ceva bun de zis despre el, am ales să tac.

Poate ce a spus Jador nu a fost chiar indicat. Sunt niște consecințe, chiar dacă scopul e unul bun. El mă știe, mă cunoaște, este fratele meu, vrea să aibă grijă de mine. Nici nu se pune problema să îi fie milă de mine sau ceva. O să am o discuție cu el. Cred că mă cunoaște mai bine decât mama. Nu este o persoană rea, doar trebuia să pună mai mult accent pe ce a spus. Acum cuvintele lui au o anumită putere”, a declarat Bogdan Mocanu la o emisiune de televiziune.

Jador, despre cearta cu Bogdan Mocanu

La rândul lui Jador s-a arătat destul de rezervat când a venit vorba despre acest subiect, dar mult mai optimist. Se pare că artistul crede că timpul va rezolva lucrurile, iar prietenia dintre ei va reveni la normal destul de repede.

„S-a supărat el pe mine.. Îi trece.. E prost el, că spune lucrurile astea pe internet.. Lucrurile astea trebuie să le știm noi doi. Dacă e prieten și e prieten, lucrurile astea trebuie să le știm noi, nu lumea. Dacă el vrea să vorbim pe Internet lucruri d-astea, înseamnă că vrea alte lucruri de la mine, nu vrea prietenia mea.. Eu m-am supărat pe el, că s-a supărat din atâta.. Eu mi-am făcut griji.. În fine, nici nu vreau să vorbesc despre asta.”, a declarat Jador.

(VEZI ȘI: BOGDAN MOCANU S-A CĂSĂTORIT ÎN SECRET? “TE IUBESC ORICE AR FI”)

 

Sursa foto: Instagram