Bogdan de la Ploiești, la un pas să devină preot! Ce meserii îi pregătiseră părinții lui. „Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar”

Publicat: 18/05/2021 | 13:09

Bogdan de la Ploiești este unul dintre artiștii momentului. Manelistul a reușit să își fac un renume în industrie și a urcat imediat în preferințele românilor, melodiile sale fiind mereu în trending. Deși are o carieră de succes se pare că părinții artistului visau la alte meserii pentru fiul lor.

Recent, Bogdan de la Ploiești a participat la un eveniment privat, unde a întreținut atmosfera. Manelistul a postat câteva imagini de la petrecere și le-a mărturisit internauților că era la doar un pas să o apuce pe un alt drum. (CITEȘTE ȘI: IMAGINI INCREDIBILE. CUM ARĂTĂ BOGDAN DE LA PLOIEȘTI, ÎN PRIMUL SĂU VIDEOCLIP LANSAT. ASTĂZI ESTE COMPLET SCHIMBAT)

Se pare că părinții lui Bogdan de la Ploiești își doreau ca acesta să devină preot sau fotbalist. Acesta a mărturisit că mama și bunica lui îl vedeau preot, iar tatăl său își dorea ca manelistul să urmeze o carieră sportivă. Însă, Bogdan de la Ploiești și-a ascultat chemare și este extrem de mulțumit de cariera pe care o are acum.

„Nu prea le am eu cu muzica gen, că tata a vrut să fac fotbal când eram mic, iar mama o susținea pe mamaie să ajung popă, că vine toată lumea să-mi pupe mâinile. În fine. Acest video este de la petrecerea de ieri, Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar – să bucur oamenii, să îi fac să înțeleagă ceea ce se întâmplă acolo și să le intru la suflet, nu să dea bani de rușine… Vorbiți cum vreți, înjurați cât vreți, eu o sa ajung acolo unde am visat”, a scris Bogdan de la Ploiești, pe rețelele de socializare.

(VEZI ȘI: CARE ESTE NUMELE REAL AL LUI BOGDAN DE LA PLOIEȘTI. CE SCRIE ÎN BULETINUL MANELISTULUI CARE A RUPT YOUTUBE-UL ÎN DOUĂ)

 

Sursa foto: Instagram