Bogdan de la Ploiești, alături de Theo Rose în finala „Bravo, ai stil”. Mesajul emoționant transmis de artist. Fanii au fost surprinși

Publicat: 20/12/2020 | 11:29

Theo Rose a fost la un pas de a câștiga competiția „Bravo, ai stil!”. Chiar dacă artista a ieșit pe locul al doilea s-a bucurat de fiecare moment și a avut parte de o mare susținere. Printre cei aflați în tabăra ei s-a numărat și Bogdan de la Ploiești, care i-a transmis un mesaj emoționant, ce a impresionat pe toată lumea.  

S-a dat lupta finală în competiția „Bravo, ai stil”, concurentele și-au prezentat ultimele ținute, iar câștigătoarea a fost desemnată. Deși se credea că Theo Rose o să iasă învingătoare, artista s-a clasat pe locul doi. Însă acest lucru nu i-a umbrit fericirea, mai ales pentru că a avut parte de susținere atât din direcția publicului, cât și din partea persoanelor apropiate. (CITEȘTE ȘI: CARE ESTE ADEVĂRATA LEGĂTURĂ DINTRE THEO ROSE ȘI BOGDAN DE PLOIEȘTI. UN FAN A ELUCIDAT MISTERUL. „AMÂNDOI DE MÂNĂ CHIAR AR SCHIMBA LUMEA”)

Printre susținătorii lui Theo Rose s-a aflat și Bogdan de la Ploiești. În ultimul timp se vorbește despre relația apropiată dintre cei doi artiști și aceasta a fost reconfirmată în finala „Bravo, ai stil!”, unde Bogdan a transmis un mesaj care a impresionat pe toată lumea.

„Te iubesc”

Toate concurentele din finală au primit mesaje emoționante din partea familiei sau a apropiaților. La el s-a întâmplat și cu Theo Rose, care a izbucnit în lacrimi atunci când și-a văzut părinții, bunica și iubitul pe mare ecran din platou. Alături de ea a fost și Bogdan de la Ploiești care a mers în platoul show-ului și a transmis public un mesaj de zile mari, ce a uimit pe toată lumea. (VEZI ȘI: FAVORITA LA CORONIȚA „BRAVO, AI STIL!”, ACUZATĂ CĂ AR FI „ATENTAT” LA UN CUNOSCUT „YOUTUBER” ÎNSURAT. „A FĂCUT-O DINADINS”)

Cântărețul a postat un mesaj, în care arăta că a votat-o de mai multe ori pe Theo Rose și i-a transmis câteva cuvinte ce au surprins.

„Te iubesc Theo, Bogdan de la Ploiești”, a fost mesajul postat de artist.