Bogat, dar zgârcit! De ce nu a moștenit familia lui Kirk Douglas nimic din averea colosală a actorului

Publicat: 24/02/2020 | 12:44

Moartea actorului Kirk Douglas a lăsat în spate numeroase controverse. Toată lumea s-a întrebat cine anume va pune mâna pe averea colosală a acestuia, iar acum a venit răspunsul. Deși fanii s-au așteptat ca familia lui Kirk Douglas să intre în posesia celor 60 de milioane de dolari, lucrurile nu au stat deloc așa. 

Kirk Douglas a murit pe data de 5 februarie și a lăsat în urmă multă durere pentru cei dragi, dar și o avere colosală care se ridică la nu mai puțin de 60 de milioane de dolari. Toată lumea s-a așteptat ca cei dragi actorului să moștenească toți banii, dar se pare că acesta a avut alte planuri cu suma colosală pe care a agonisit-o.

Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, soția lui Kirk Douglas, Anne, a moștenit numai 10 milioane de dolari din averea actorului, iar restul de 50 de milioane de dolari au fost donați cătgre fundația care poartă numele regretatului star din lumea filmelor. Printre beneficiarii donaţiilor se numără Spitalul pentru Copii din Los Angeles,  Universitatea St Lawrence, congregaţia Templul Sinai din Los Angeles și Teatrul ‘Kirk Douglas’. Fundația lui Kirk Douglas a fost înființată de actor și soția lui, iar acesta a fost cunoscut mereu pentru donațiile pe care le-a făcut, de-a lungul vieții sale.

Kirk Douglas și Anne au împreună trei copii,  Michael, Joel şi Peter, însă niciunul dintre aceștia nu a moștenit nimic din averea tatălui lor. Mai mult, nici starul Michael Douglas și soția lui Catherine Zeta-Jones, de care era foarte atașat, nu au moștenit nici măcar un singur dolar.