Bodyguarzii din NUBA au coborât-o de pe masă pe fosta premiantă de la ”Next Top Model”!

Publicat: 22/12/2019 | 17:03

Atunci când avea doar 15 ani, frumoasa Laura Giurcanu a reușit să dea o adevărată lovitură de imagine, câștigând ”Nex Top Model by Cătălin Botezatu”. Mulți nu ar fi crezut că puștoaica din București va avea vreo șansă, însă Laura a depășit toate așteptările și le-a învins în finală pe moldovencele Iulian și Sandra. Victoria i-a adus Laurei și o sumă consistentă – 70.000 de euro -, devenind și posesoarea vizei ”Next Top Model”. Anii au trecut, iar Laura Giurcanu nu mai este puștoaica de altădată. S-a transformat într-o femeie care pune bărbații ”pe jar”, iar atunci când se distrează o face la superlativ. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a susprins-o pe Laura Giurcanu la NUBA, iar distracția a culminat cu… intervenția bodyguarzilor. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LAUREI GIURCANU, DUPĂ CE BROMANIA A FOST FELICITAT PENTRU PRESUPUSA RELAȚIE PE CARE AR AVEA-O CU O BRUNETĂ FOCOASĂ)

Cu ani în urmă, atunci când se pregătea să participe la ”Nex Top Model by Cătălin Botezatu”, Laura Giurcanu se caracteriza drept o persoană competitivă și, mai ales plină de nergie. „Sunt o persoană competitivă și plină de energie. Dacă îmi propun să fac ceva pun trup, minte și suflet ca să reușesc. Iau orice mi se întâmplă acum ca pe o provocare căreia sper să-i fac față”, spunea Laura la vremea respectivă. Focoasa vedetă nu se dezminte nici acum, iar o ieșire la NUBA, alături de alți prieteni și de… BRomania – Matei Dima – nu poate fi decât un motiv pentru o petrecere de pomină. (CITEȘTE ȘI: REACȚIA LAUREI GIURCANU, DUPĂ CE BROMANIA A FOST FELICITAT PENTRU PRESUPUSA RELAȚIE PE CARE AR AVEA-O CU O BRUNETĂ FOCOASĂ)

Avea o sete teribilă, așa că a dus sticla la gură

Laura Giurcanu știe cum să facă față tuturor provocărilor, iar atunci când este vorba despre o seară de neuitat se află, literalmente, în pole-position. Lipsită de inhibiții, fost câștigătoare ”Next Top Model by Cătălin Botezatu” s-a simțit în ”elementul” său la NUBA, fiind 100% energie pozitivă, după se caracteriza chiar ea cu ani în urmă. Flancată de Matei Dima – BRomania, prietenii știu de ce ???? -, Laura Giurcanu s-a încălzit corespunzător, iar atunci când setea a crescut în intensitate a dus sticla la gură și s-a răcorit. (VEZI ȘI AICI: BROMANIA & SEXOASA LUI RĂZVAN ȘI DANI S-AU PLICTISIT RECIPROC ÎN NUBA!)

Sete mare, Laura!

Având în vedere atmosfera incendiară din club, nici nu este de mirare că Laura a mai dat o lovitură de imagine, însă de data aceasta, conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fost nevoie și de… intervenția bodyguarzilor, la un moment dat. Atmosfera nu s-a tensionat, din senin – așa cum s-ar putea crede -, doar că în centrul atenției s-a aflat frumoasa și nonconformista Laura.

Bodyguarzii au dat-o jos de pe masă pe Laura Giurcanu

Viața de club implică nu numai antren, dansuri lascive, atitudini provocatoare și DJ renumiți ci și unele excese ale participanților. Licorile Zeului Bachus sunt esențiale în astfel de situații, iar petrecăreții, din dorința de a se simți cât mai bine, ajung, uneori, pe mese. Așa s-a întâmplat și în cazul Laurei Giurcanu, vedeta fiind atât de ”prinsă” de atmosferă încât a dorit să fie ceva mai… sus decât ceilalți. A reușit asta, numai că bodyguarzii au rămas insensibili și au dat-o jos, aducând-o, am putea concluziona, cu picioarele pe pământ. (NU RATA: BROMANIA TRECE LA URMĂTORUL NIVEL: ”ATUNCI MI-A VENIT IDEEA!”)

Laura Giurcanu, alături de BRomania, distracție la superlativ

Nu mă încântă ideea de «hai să facem nişte acte”

Laura Giurcanu trăiește de câteva luni o poveste de dragoste cu Cesar, un tânăr chipeș care i-a pus capac vloggeriței. Relația celor doi a evoluat cu pași rapizi și… recent, iubitul șatenei și-a luat inima-n dinți și a pus marea întrebare. Laura Giurcanu n-a stat pe gânduri și a acceptat să îi fie alături lui Cesar, la bine și la greu. (VEZI ȘI: “REGINA INSTAGRAMULUI” DIN ROMÂNIA A FĂCUT O CRIZĂ DEPRESIVĂ ÎN MATERNITATE! MEDICII AU “IZOLAT-O” DE BEBELUȘ)

”Sunt foarte pregătită și încântată să mă așez la casa mea. În schimb, de nuntă, nu! Nu sunt nici pregătită și nici încântată, dar mie îmi place să stau acasă, să gătesc, să fac curat. Mi se pare foarte relaxant. Nu mă așteptam să mă ceară în căsătorie. Eu veneam după un zbor lung, am ajuns acasă și s-a întâmplat. A fost la noi acasă, pe canapea, exact cum îmi doream. Nu am visat niciodată să fie într-un loc cu mulți oameni, să se uite la noi foarte multă lume… (NU RATA: CU CINE ŞI-A PIERDUT VIRGINITATEA LOREDANA CHIVU! CE CADOURI A PRIMIT DUPĂ PRIMA NOAPTE DE AMOR)

Nu-mi place să atragem noi atenția, contrar meseriei mele. Am plâns o oră, două, am sunat pe toată lumea… Cum se face! Relația noastră este cel mai liniștitor lucru care mi se putea întâmpla, e o avalanșă de sentimente pozitive! El mi-a scris poezii, e foarte romantic. M-a cucerit cu gesturi micuțe, mi-a adus de fiecare dată flori în ghiveci. Eu, în schimb, am fost mai teroristă puțin, dar acum sunt cea mai iubitoare! (CITEȘTE ȘI: LOREDANA CHIVU, IMAGINI +18 LA PLAJĂ! A LUAT BIKINI CU DOUĂ NUMERE MAI MICI ȘI A RĂMAS CU „RUȘINICA” LA VEDERE)

Nu mă încântă ideea de «hai să facem nişte acte, să fim legaţi forever» și nici de o nuntă cu 300 de invitaţi. Va fi ceva mic, restrâns, cu familia și prietenii. Nu mă încântă ideea unei nunți mari, n-am nici timpul și nici răbdarea necesare să organizez așa ceva. Asta îi spuneam şi mamei. Nu m-am văzut niciodată în rochie de mireasă. (…) Există certuri. Sunt chestii atât de banale. Dacă suntem puţini irascibili într-o zi putem să ne certăm…”, a mărturisit Laura Giurcanu pentru Viva! (VEZI ȘI AICI: LOREDANA CHIVU TUNĂ ȘI FULGERĂ DUPĂ CE A APĂRUT CU ORGANUL GENITAL… LA VEDERE. CE SPUNE BLONDINA DESPRE FILMĂRI: „DUPĂ ȘASE ANI DE ZILE MI SE PARE FOARTE CIUDAT SĂ APARĂ…”)

Laura Giurcanu, competitivă la toate capitolele

Laura Giurcanu, suspendată la BAC

Laura Giurcanu a trecut printr-o experiență pe care nu o poate uita, chiar dacă – mai bine mai târziu decât niciodată, se spune – până la urmă totul a reintrat în normalitate. Vedeta a fost supendată după examenul la limba engleză pe care la dat în timpul sesiunii de bacalaureat.

„Povestesc asta o singură data că să nu fie discuții. Mi-am pus telefonul pe normal și eram în sală de bagaje să-l laș când a început un profesor să țipe la mine că întârzii și l-am uitat la mine în buzunar la geacă și nu l-am mai simțit. Eu aveam impresia că l-am lăsat. În mijlocul examenului la engleză la LISTENING a sunat. Am stat mi-am terminat examenul și apoi am discutat cu directoarele si, indiferent că nu am făcut nimic că telefonul era în geacă și geaca pe scaun, tot am fost suspendată. Am avut o zi proastă și asta e, viață merge inainte”, a mărturisit, la un moment dat, Laura Giurcanu. (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP, EVACUAT DE BODYGUARZII DE LA NUBA & BĂGAT ÎNTR-UN TAXI! ”TE MĂNÂNCĂ PIELEA! VREI SĂ TE SCARPIN?” / ”NU VREAU C@#$E!”)

A călătorit în toată lumea

În mediul online, pe Facebook, Instagram, dar și pe YouTube, Laura Giurcanu este în formă maximă. Șatena are tot ce și-ar putea dori o tânără la vârsta ei: un succes enorm în social media, persoane care îi apreciază postările și, cel mai important, o viață personală împlinită. La vârsta de 22 de ani, tânăra se laudă cu o carieră de model, un job la care visează multe tinere, dar totodată se bucură și de un succes enorm în mediul online, datorită vloggurilor sale. (VEZI ȘI AICI: SEXOASA & EX-UL S-AU IGNORAT ÎN PUBLIC!)

Laura a început să cocheteze cu modellingul pe vremea când era în școala generală. De-a lungul timpului, tânăra a avut numeroase colaborări cu artiști celebri precum The Weeknd, a pozat pentru unele dintre cele mai celebre reviste, printre care Vogue, Elle, Cosmopolitan, Glamour și Grazia. A călătorit în toată lumea, din New York, Paris, Milano, până în Seoul, Instanbul, Berlin, Beijing și a defilat pe podiumurile lumii. În anul 2015, Laura Giurcanu şi-a creat un vlog pe Youtube, iar contul său este urmărit de zeci de mii de persoane. (VEZI ȘI AICI: INNA A FĂCUT MEGA-SHOW PE MASĂ ÎN NUBA! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE DE LA PARTY-UL DE 33 DE ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)