Bodyguardul VIP-urilor, atacat cu macete și cuțite de 16 indivizi mascați

Publicat: 25/01/2020 | 23:39

Pe adresa pont@cancan.ro am primit filmul unei confruntări sângeroase cu final neaşteptat. Bodyguard-ul VIP-urilor a fost atacat cu macete şi cuţite de 16 indivizi mascaţi. Roger Bogdan s-a apărat ca un leu şi, alături de încă patru amici, i-a pus la pământ pe agresori. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile disputei.

Roger Bogdan, un personaj super-cunoscut în lumea bună a Capitalei, a fost la un pas să aibă soarta lui Marius Alecu, zis Bebino, şi să fie măcelărit în plină stradă. Experienţa acumulată de-a lungul timpului în sporturile de contact, agilitatea şi sângele rece i-au salvat, din fericire, viaţa bodyguard-ului VIP-urilor. Atenție, materialul conține informaţii și imagini care vă pot afecta emoțional.

(VEZI AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON! CARE A FOST DE FAPT MIZA MĂCELULUI)

Roger a doborât rapid trei atacatori!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unui filmuleţ  în care personajul principal este Roger Bogdan. Acesta este atacat de trei persoane înarmate şi cu feţele acoperite cu cagule. Pe rând, bodyguard-ul VIP-urilor pune la pământ fiecare agresor. Fix ca-n filmele de acţiune. Cu siguranţă, atacatorii nu vor uita niciodată bătaia încasată. Şi nici umilinţa îndurată.

Roger a pus la pământ, în doar câteva secunde, trei dintre atacatori

(CITEŞTE ŞI: BODYGUARD-UL MĂCELĂRIT DE CAMPIONUL GLORY BENNY ADEGBUYI RUPE TĂCEREA)

Luptă sângeroasă, cu tot arsenalul: topoare, săbii, cuțite!

Pentru mai multe detalii, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România a luat legătura cu persoana care ne-a trimis filmul. Din motive lesne de înţeles, a ales să nu-şi dezvăluie identitatea. Însă a povestit, cu lux de amănunte, ce s-a întâmplat la doar câţiva metri distanţă de locul unde se afla.

Totul s-a întâmplat în zona Unirii, aproape de Parcul Carol. Mă aflam întâmplător în zonă, îmi aşteptam prietena. La un moment dat, o maşină în care se aflau cinci persoane a oprit în faţa unui magazin. Au coborât trei băieţi pentru a-şi cumpăra ţigări, suc, Dumnezeu ştie ce. Ulterior, şoferul şi încă un băiat au plecat, în căutarea unui loc de parcare.

La doar câteva secunde distanţă, lângă băieţii care au coborât la magazin au oprit două maşini cu numere galbene, nu erau de România. Din ele au coborât persoane cu feţele acoperite cu cagule, înarmate cu bâte, cuţite, macete, săbii, gata de război, pentru a-i lovi pe cei trei băieţi”, ne-a povestit, sub protecţia anonimatului, persoana care ne-a trimis filmuleţul.

(NU RATA: SEXOASA MUZICII POPULARE ȘI-A ANGAJAT ”BODYGUARZI” DIN CAUZA UNOR OBSEDAȚI SEXUALI)

Atacat cu maceta!

Potrivit martorului, Roger Bogdan şi amicii săi au luptat ca niște adevăraţi gladiatori, deşi oponenţii lor erau înarmaţi până în dinţi.

Imediat, unul dintre prietenii celor trei băieţi a coborât rapid din maşină şi a fugit spre magazin. Atunci mi-am dat seama că băiatul respectiv este Roger. Eu, fiind un obişnuit al cluburilor de noapte, nu aveam cum să nu-l recunosc. În timp ce fugea spre amicii lui pentru a-i apăra şi-a dat seama că, la rândul lui, este urmărit.

S-a întors, iar alte persoane, cu cagule pe faţă, erau pe urmele lui. Înarmate cu săbii, topoare, bâte, cuţite, tot arsenalul. Una chiar a încercat să-l lovească, fără milă, cu o macetă. Roger s-a apărat şi s-a luptat ca un leu. Ca de altfel şi ceilalţi patru prieteni cu care era”, ne-a mai povestit martorul care a asistat la sângeroasa confruntare.

Roger Bogdan este greu de pus la pământ

(VEZI AICI: SOȚIA LUI “NAS” RUPE TĂCEREA! CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN EGO MAMAIA ÎNAINTE DE “MĂCEL” + CUM S-A RĂZBUNAT PE CLANUL “COCOȘ”)

Confruntarea a durat 17 secunde! Roger & compania, învingători!

Martorul ne-a mai povestit că “măcelul” a durat doar câteva secunde şi că atacatorii, deşi erau mai mulţi, au ales să fugă pentru a scăpa de furia lui Roger Bogdan şi a prietenilor săi.

“Într-un final, Roger i-a doborât pe cei care au sărit pe el şi s-a dus spre magazin. Când a ajuns, atacatorii prietenilor săi erau deja pe jos. Amicii lui i-au pus la respect. În cele din urmă, agresorii s-au dezmeticit şi au luat-o la fugă. Erau vreo 15-16 persoane, repet, toate cu cagule pe faţă şi înarmate cu săbii, topoare, macete, bâte…

Atacatorii au venit cu trei maşini. Bătaia a durat 17 secunde pe ceas, totul s-a derulat foarte rapid. Vă spun, sincer, că am rămas şocat de ce am văzut. Am rămas, totodată, impresionat de cei cinci băieţi, de modul în care le-au ţinut piept celor care i-au atacat, deşi erau în inferioritate numerică”, a încheiat persoana care a filmat confruntarea dintre cele două tabere.

CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a încercat, în repetate rânduri, să ia legătura cu Roger Bogdan, însă acesta nu a putut fi contactat.

Cine este Roger Bogdan

Roger Bogdan este cunoscut în lumea mondenă drept bodyguard-ul VIP-urilor, fiind, de-a lungul timpului, responsabil cu securitatea în mai multe cluburi de lux din Capitală. Este instructor şi expert în Arte Strada (n.r. autoapărare pentru stradă). În Bucureşti şi nu numai, Roger Bogdan este un personaj respectat, graţie şi fizicului de invidiat.

(CITEŞTE ŞI: CE AU GĂSIT MEDICII DE LA URGENȚĂ CÂND L-AU ”DESCHIS” PE BEBINO?! DESCOPERIREA I-A ȘOCAT!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)