”Bodyguardul lui Dumnezeu” s-a logodit! Cine este iubita lui + cum i-a dăruit inelul

Publicat: 15/02/2020 | 23:01

Este supranumit ”Bodyguardul lui Dumnezeu” și considerat ”spaima interlopilor”, dar, cu toate acestea, pare să fie un romantic incurabil. Mircea Ursu și-a găsit ”jumătatea” și, recent, i-a dăruit inelul de logodnă. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase. (CITEȘTE ȘI: CHEF CALIFICAT DE ZIUA LUI PIEDONE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor imagini spectaculoase legate de viața amoroasă a lui Mircea Ursu – fost bodyguard al lui Marian Iancu și Puiu Popoviciu. (NU RATA: CRUDUȚA AR FI IEȘIT „PE PLUS” DUPĂ BĂTAIE)

Bărbatul, considerat ”spaima interlopilor”, a fost prins în mrejele iubirii. Cea care a reușit să-l transforme într-un adevărat mielușel pe ”Bodyguardul lui Dumnezeu” pare să fie o senzuală brunetă, pe numele ei Mihaela.

Potrivit surselor D.A.S, în urmă cu câteva zile, Mircea Ursu și-a luat inima în dinți și a decis să facă marele pas. Luptătorul în cușcă i-a dat inelul de logodnă  brunetei, ce se pare că i-a furat inima de ceva timp. Totul s-a petrecut în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din București. La un moment dat, temutul bărbat și-a surprins partenera cu un super-buchet de trandafiri, dar și cu o bijuterie de-a dreptul extraordinară. (VEZI AICI: IUBITUL SEXY-ASISTENTEI LUI RĂZVAN & DANI RUPE TĂCEREA)

Ce meserie are în acte ”Bodyguardul lui Dumnezeu”

Spre surprinderea tuturor, luptătorul în cușcă – fost bodyguard al lui Marian Iancu și Puiu PopoviciI – este, de fapt, învățător și educator acreditat, absolvind Liceul Pedagogic ”Elena Cuza” din București. Chiar Ursu a oferit amănunte legate de meseria și trecutul său într-un interviu realizat de canalul online al Sindicatului Prolex -poliția, ANAF și vama.  (NU RATA: AVEM FILMĂRI ÎN PREMIERĂ DE LA NUNTA SECRETĂ A “BĂIATULUI RĂU” DIN SERIALUL “VLAD”)

”M-am născut la Băile Herculane, unde am și făcut școala gimnazială, după care am dat la Liceul Pedagogic din Drobeta Turnu Severin cu profil învățători-educatori. Acolo m-am apucat de lupte greco-romane, la Generala nr 14 din Drobeta Turnu-Severin. Era o sală mică de lupte cu băieți conștiincioși, dornici de rezultate bune în sport. Am avut rezultate bune, după care am fost solicitat de Dinamo, prin contract. După doi ani de liceu m-am transferat București, la Liceul Pedagogic Elena Cuza și eram sportiv de performanță legitimat la Clubul Sportiv Dinamo.

Am început la cadeți, apoi la juniori, am ieșit de trei ori campion național pentru Dinamo, iar, în ultimul an de juniorat, am ieșit campion european, în 2001. Am terminat liceul pedagogic din Drumul Taberei cu media 8,60, iar în momentul de față sunt acreditat ca învățător-educator la clasele 1-4 de gimnaziu. La 21-22 de ani am renunțat la viața de sportiv sub legitimarea clubului Dinamo, deoarece luptele greco-romane nu erau așa bine plătite și am trecut în celelalte sporturi de contact: kempo, MMA, K1”, a povestit Mircea Ursu pentru Prolex.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)