”Bodyguardul lui Dumnezeu” intervine în scandalul Abi Talent – Alex Velea: ”Îți scad eu gradele…”

Publicat: 30/01/2020 | 19:18

Mircea Ursu, poreclit Bodyguardul lui Dumnezeu, a intervenit în scandalul Abi Talent – Alex Velea, după ce Costel Corduneanu i-a luat apărarea lui Velea. Se pare că ar fi vorba de un conflict mai vechi între cei doi ”grei” interlopi.

”Văd că a intervenit Costel Corduneanu să-l certe pe Abi, pe copilul ăla. Când se ceartă doi cântăreți, că Abi Talent e un copil, o ”fetiță”, a intervenit Costel Corduneanu care aici are autoritate, nu? Ai interevnit să-l iei de urechi pe copilul ăla.

Nici acolo n-ai autoritate, mă, că mă bag eu pentru ăsta și te iau eu de urechi pe tine, să-ți scad eu gradele alea. A intervenit între ”femei”, ca să spun așa. Păi da, când se ceartă două femei intervine și a treia femeie, ”femeia șefă”. Nici aici n-ai autoritate, păsărico! Măcar fă-te lăutar, fă-te dansator, poate aici îți găsești talentul și vei fi apreciat. Poate o să-l depășești într-o zi pe Abi Talent și acolo să-l bați”, a spus Mircea Ursu într-un live.

Ce i-a făcut Corduneanu lui Abi Talent

Costel Corduneanu, cel mai temut interlop din Iași, i-a transmis lui Abi Talent, pe pagina socială, că nu are niciun drept să lupte cu Alex Velea, mai ales că acesta este un „artist talentat”.

„Am văzut stirea cum tu, un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea, un cântăreț talentat si apreciat… gura mica!”, a scris Corduneanu.