Bodo, decizie radicală după infarct! Unde s-a mutat cu soția și copiii. “Mergem pe un drum nou, cunoscut de Dumnezeu!”

Publicat: 08/06/2020 | 10:34

Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, s-a mutat într-o comună din județul Argeș, alături de soție și copii, pentru a scăpa de tumultul vieţii din București. Solistului de la Proconsul vrea să-și schimbe stilul de viață în urma infarctului suferit în urmă cu trei săptămâni.

VEZI AICI: VESTE CUTREMURĂTOARE! BODO DE LA PROCONSUL, FOSTUL GINERE AL LUI TRAIAN BĂSESCU, A FĂCUT INFARCT! CUM SE SIMTE ARTISTUL

Bodo s-a săturat de Capitală și vrea liniște și, foarte important, aer curat. Mulțumit că a scăpat cu viață, artistul a decis să-și schimbe domiciliul. S-a retras, de sâmbătă, într-o comună din județul Argeș, unde deține o casă. Bineînțeles nu singur, ci alături de soție și cei doi băieți.

Împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți. Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș„, a scris soția lui Bodo, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook.

NU RATA: PRIMELE DECLARAȚII FOSTULUI GINERE AL LUI BĂSESCU DUPĂ CE A FOST APROAPE DE MOARTE: „A VENIT DINTR-O DATĂ”

Bodo: “Am dus infarctul pe picioare două zile jumătate!”

M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea. Ieri  (joi, n.r.) am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a povestit Bodo.