Bodo de la Proconsul, dezvăluiri emoționante despre adopția celor doi copii: “Nu a fost deloc ușor, Dumnezeu ne-a orientat către…”

Publicat: 03/06/2020 | 08:28

Bodo de la Proconsul a acceptat recent să ofere un interviu despre înfierea a doi frați, realizată în mare secret în urmă cu patru ani. El și frumoasa lui soție, Loredana Marin, se simt mai împliniți de când cei doi băieți au apărut în viețile lor și, ori de câte ori își amintesc acele zile de la început, au lacrimi în ochi și își spun că, dacă ar întoarce timpul, tot aceeași decizie ar lua. Celebrul artist are un băiat din prima căsătorie și acesta este stabilit de câțiva ani în Statele Unite ale Americii. 

Citește și: Bodo de la Proconsul a dezvăluit cum le-a spus băieţilor lui că sunt adoptaţi! E cel mai greu moment pentru orice părinte adoptiv

Bodo de la Proconsul, dezvăluiri emoționante despre adopția celor doi copii

La 52 de ani, Bogdan Marin este tată a doi băieți superbi și talentați: Daniel, în vârstă de șapte ani, și Filip, de opt ani. Cei doi sunt frați și au fost adoptați de îndrăgitul cântăreț împreună cu actuala lui soție, Loredana Marin. Procesul a fost unul anevoios… și au reușit să își îndeplinească dorința de a deveni părinți după o perioadă de patru ani de cerinţe şi verificări în vederea procesului de adopţie, a dezvăluit Bodo de la Proconsul într-un interviu oferit seara trecută.  .

“Noi ne-am dorit tare mult să schimbăm destinul unui copil. Aveam în casă și căței și papagali, o grămadă de animale și ne-am gândit că e normal să schimbăm destinul unui copil. Am pornit demersurile și nu a fost deloc ușor. Un an de zile am avut porți închise pe toate părțile, nu am găsit nicio oportunitate. După un an și jumătate, Dumnezeu ne-a orientat către Oradea și acolo, în loc de unul, am găsit doi frățiori, care nu puteau fi despărțiți la vremea respectivă și pe loc am acceptat să-i luăm pe amândoi, cu drag”, a povestit Bogdan Marin în cadrul emisiunii “Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Loredana și Bogdan Marin, căsătoriți de 11 ani

Loredana a devenit soția lui Bogdan Marin pe 30 ianuarie 2009. De-a lungul căsătoriei, cei doi au trăit și evenimente frumoase, dar și unele mai puțin plăcute. Hotărâți să lupte pentru iubirea lor, ei au rămas unul lângă altul și au devenit mai puternici. În zilele speciale și nu numai, Bodo de la Proconsul și soția sa își fac declarații de iubire.

“Astazi am sarbatorit 7 ani de cand viata mea s-a schimbat: «nu ma intrebi niciodata unde am fost cand ajung tarziu acasa, ma implori sa merg sambata la pescuit cu prietenii, nu te uiti niciodata in telefonul meu»… Pur si simplu PARADIS!….. Glumesc:)))))
Dar te iubesc pentru ca:
– il iubesti pe Dumnezeu
– esti foarte frumoasa
– radem mult impreuna
– esti autoironica
– «stai in spatele meu» ca un soldat si ma sustii mereu
– esti dureros de sincera cu mine
– poti sa-ti faci singura pana la masina
– faci o tarta cu prune excelenta
– esti o mama devotata si iubitoare
– ca ai spus: «DA!» pe 30.ian.2009” este mesajul publicat de artist pe 30 ianuarie 2016.

Tot în ziua nunții, dar în, Loredana Marin a publicat următorul mesaj alături de o poză de colecție cu soțul ei: “Acum fix 5 ani am spus: DA, vreau sa fiu soția ta!!! Intre timp am mai spus si: «Nu vreau!», «Nu pot!», «Nu mă interesează!!!». Dar Da-ul a biruit de fiecare data, si va birui pana in vesnicie!!! Multumesc Domnului pentru ideea Lui de a ne uni! Te iubesc bodolina mea!”.

Bodo de la Proconsul are un fiu din mariajul cu prima soție

“Am foarte multă linişte, am o familie superbă. Mi-a dat Dumnezeu o soţie şi doi copii, în afară de Alex care e deja mare, are 31 de ani, şi e în Portland, Oregon. S-a stabilit acolo de la 9 ani, când a plecat acolo cu prima mea soţie, cu mama lui. Are şi el doi copii”, a spus Bogdan Marin într-o declarație mai veche pentru click.ro.

În perioada dintre 2003–2006, cântărețul a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fata cea mare a fostului președinte al României, Traian Băsescu.