Acasă » Trending » Bobonete a luat foc! Actorul din Las Fierbinți, scandal monstru: ”Pro TV nu e al lui Andi Moisescu!”

Bobonete a luat foc! Actorul din Las Fierbinți, scandal monstru: ”Pro TV nu e al lui Andi Moisescu!”

De: Ramona Danciulescu 18/02/2020 | 11:54
Bobonete a luat foc! Actorul din Las Fierbinți, scandal monstru: ”Pro TV nu e al lui Andi Moisescu!”

După ce Mihai Bobonete a fost desemnat înlocuitorul lui Andi Moisescu la emisiunea Pe bune, de la Pro Tv, acest lucru a stârnit numeroase controverse. Pe pagina lui de Facebook, actorul din Las Fierbinți a vrut să lămurească situația și a explicat cum a stat, de fapt, mutarea de la televiziunea de pe Pache Protopopescu.

Imediat după ce Andi Moisescu a fost înlocuit la emisiunea Pe bune, de la Pro Tv de nimeni altul decât actorul din Las Fierbinți, Mihai Bobonete, pe pagina de Facebook a emisiunii au început să apară tot felul de controverse. Oamenii au început să-l critice pe actor și să spună lucruri care mai de care mai urâte la adresa lui. Pentru că este mereu aproape de fanii lui și se încadrează în categoria persoanelor asumate din showbiz, Mihai Bobonete a postat un mesaj pe pagina lui de Facebook în care a lămurit întreaga situație. (CITEȘTE ȘI – PRO TV A ANUNȚAT MUTAREA-SURPRIZĂ! ANDI MOISESCU, ÎNLOCUIT OFICIAL. MIHAI BOBONETE ÎI VA LUA LOCUL)

Actorul din Las Fierbinți a oferit detalii despre schimbarea de la Pro Tv, dar și despre cum a primit el oferta de a-l înlocui pe Andi Moisescu în cadrul emisiunii Pe bune. De asemenea, Bobonete a punctat faptul că nu a schimbat formatul emisiunii și nici nu a venit cu elemente vulgare sau elemente care nu le-ar fi putut fi pe plac telespectatorilor.

„Buna ziua… Cu Emisiunea „Pe Bune!?” va deranjez, nu ca n-ati fi deja deranjati dar eu cu acestia in special as avea niste aspecte de discutat.

Sunt 10/15 oameni care au tot comentat pe pagina emisiunii intr-un stil destul de rautacios la adresa mea si m-am gandit sa le raspund caci pentru mine conteaza daca pot aduce ceva benific intr-o relatie de lunga durata si am gasit si timp pentru asta.

Dragilor, Andi nu mi-a predat mie prezentarea acestui format ca nici ProTv-ul nu e al lui si nici al meu si nici nu va fi, asa s-au intamplat lucrurile. El a renuntat la format, din motive destul de clare si fiind o decizie multilaterala in Pro s-a cautat prezentator nou. Eu am fost la casting si am luat aceasta proba dupa ce realizatorii emisiunii m-au considerat potrivit in postura de prezentator.
Nu am schimbat formatul cu nimic, nu am venit cu umor vulgar sau cabotin asa cum ma acuza intreg autobuzul de 15 comentatori, am incercat sa pastrez directia emisiunii, sa respect bucatile de partitura ale colegilor si prietenilor mei Cosmin si Costi si pe de alta parte, am incercat sa nu-mi atrag antipatii degeaba.
Umorul in astfel de format nu tine doar de structura mea interioara de comediant si nu are treaba cu ceea ce cred eu ca ar fi mai potrivit sau nu,aici totul are un scenariu, momente, regie, invitati si deja un schelet osos foarte bine sudat si implementat, asa ca foarte putin mi-a fost permis sa fac o gluma pe ici, pe colo si le pot tine pe degete in cele 13 editii deja filmate si da, poate nu chiar cele mai bune.
Recunosc ca Andi Moisescu, pe care il consider un prieten, un profesionist si un mare promotor al meu in industrie, este un baiat mult peste mine ca experienta in domeniu, este mai inteligent, mai candid si mult mai placut de o anumita zona a publicului telespectator DAR asta nu inseamna ca eu sunt prost, vulgar si nepotrivit in contextul dat.

Am acceptat sa prezint formatul „Pe Bune!?” in speranta ca se va mai filma si pentru ca eu eram un urmaritor frecvent al emisiunii iar de multe ori, imi facea seara mai frumoasa si adormeam cu zambetul pe buze… Ceea ce imi doresc sa se perpetueze si in randul privitorilor care insista sa urmareasca emisiunea si cu mine la pupitru central.

Ca citesc intrebarile repede, ca mai fac greseli cateodata, ca mai imi scapa cate o glumita nesarata si inca altele, se intampla pentru ca nu am avut atat de mult timp pe cat as fi vrut ca sa pregatesc aceasta postura, nu am fost indrumat in exercitiu prealabil sa imi insusesc formatul si cred ca e loc de mai bine in viitor si imi dau silinta atat cat pot si imi permite timpul, pe cat de bine pot eu acum si pe cam cat de mult imi doresc aceasta ipostaza.

Nu am vrut sa deranjez fanii lui Andi, nu am venit eu cu propunerea de a prezenta emisiunea si nici nu am ajuns aici decat pe baza de munca, statut si prezent.
Aflati pe de alta parte ca am facut, martea trecuta, audienta record pentru format si asta se datoreaza echipei de profesionisti din spatele formatului, lui Costi si Cosmin, lui Andi ca a prezentat sezoane intregi si a propagat o emisiune faina si de bun simt, voua celor care insistati sa priviti si lucruri de calitate DAR
si mie, omul nou in locul vechi, prezentatorul actual care va multumeste pe aceasta cale in numele tuturor celor mai sus mentionati si va garanteaza implicarea 100% in tot ceea ce face, ca de fiecare data si in urmatoarele editii daca se vor mai filma.

Sunt convins ca aveti resurse sa intelegeti acest mesaj si vreau sa stiti ca este un mesaj postat avand ca tinta comentatorii rautaciosi si l-am scris in speranta in care imi vor aprecia timpul alocat acestui gand pentru ei…
Fiti oameni buni si nu va mai incarcati aiurea, destul ca nu le aveti chiar pe toate si e pacat sa treaca viata ca trenul prin gara.

Cu toata modestia de care pot da dovada la ora asta, tin sa precizez ca Bobonete se scrie cu „B” mare ca e numele meu si am vazut ca multora le scapa aspectul si mai cu seama celor care ma confunda cu Bobiță, care desi e personaj fictiv,tot cu „B” mare se scrie si cum am ajuns la capatul mesajului, dati-mi voie sa citez un clasic in viata si sa ma despart de voi pe stilul scolii vechi sau Old School cum ar zice englezul… Sunt Mihai Bobonete
„Ma-nclin!… Voie buna!” a scris Mihai Bobonete, pe pagina lui de Facebook.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor român celebru: „Nu mi s-a cerut voie”
Refrenul manelei „Made in Romania”, din vestiarul lui Inter, este copiat de la un compozitor...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1...
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
Bat clopotele de nuntă pentru Andreea Bălan. Ce spune artista despre marele pas
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...