Boala l-a transfigurat! Cum arată acum tatăl Monicăi Gabor

Publicat: 09/01/2020 | 09:31

Tatăl Ramonei și al Monicăi Gabor are mari probleme de sănătate cu care se confruntă. El locuiește singur într-o garsonieră din Bacău și încearcă să se descurce cum poate, căci singurătatea este grea, mai ales pentru un bătrân în situația lui. (CITEȘTE ȘI: DE CE AU ”RUPT-O” DE FAPT ANDREEA ANTONESCU ȘI IUBI. DECLARAȚII ÎN EXCLUSIVITATE)

Emil Gabor a fost recent internat două săptămâni în spital. Acum este acasă și  încearcă să facă față problemelor pe care le are și se alină cu gândul la cele trei fete ale sale. Acesta a vorbit pentru Ciao și a explicat exact prin ce trece. (VEZI ȘI: SCANDALOS! CUM SE COMPORTĂ MONICA GABOR CU FIUL LUI MR PINK. CE I-A FĂCUT BĂIEȚELULUI)

„Am fost internat la Boli Interne şi mi-au găsit mai multe… din cauza accidentului ăla, de acum 10 ani, când mi-a căzut un lemn mare pe spate. Până atunci eram bine şi de atunci am avut numai necazuri. Am umblat pe la spital, că mi-a rupt tot în mine. Am splina scoasă, intestinal… mi-a tăiat din el, din stomac la fel, din ficat la fel. Şi, normal, dacă am umblat la toate, acum am necazuri, am probleme. Acum sunt mai bine că… m-au sunat fetele, n-am fost chiar singur. A venit Alina (fata cea mare, sora Monicăi şi a Ramonei Gabor -n.r.,) pe la mine, ea e în Săuceşti, a fost şi sora mea pe la mine. Că eu n-am putut pleca de acasă chiar nicăieri pentru că am avut necazuri. Nu puteam să stau în picioare, nu aveam putere. Am fost internat, în decembrie, 2 săptămâni… adică 15 zile. Mi-au dat vreo 9 diagnostice. Dar n-am hârtia de externare, nu e la mine, e la fată, la Alina.”

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate…”

Chiar dacă stă singur și are multe probleme de înfruntat, Emil Gabor nu a fost abandonat. Fetele lui nu au uitat de tatăl lor, au grijă să nu îi lipsească nimic și chiar dacă nu pot să îl viziteze prea des, aceștia vorbesc constat la telefon.

„Monica nu poate veni. Mi-a zis că nu poate să ajungă că nu sunt gata nu ştiu ce acte, sunt nişte legi acolo la americani. Am vorbit cu ea chiar a doua zi cum a auzit că sunt internat în spital. Mi-a dat telefon şi înainte de Revelion. La noi Revelionul este noaptea la 12.00, la ei, a doua zi, la 14.00. (…) Ramona… cu ea n-am putut să vorbesc. Când e la chinezi, când e la indieni, are contracte multe şi umblă mult, prin toată lumea asta. Reporter: Le vedeţi rar. Vă e dor de ele… Mi-e dor. Uite că… am crescut 3 copiii şi… e greu, sunt peste mari şi ţări. Aş fi vrut şi eu să fie lângă mine. Că, uite, ajungi la bătrâneţe şi rămâi singur.”, a declarat el, pentru Ciao