Boala de care suferă Răzvan Fodor, unul dintre concurenții de la “Asia Express”. Soția lui, Irina, are mari emoții. “Are momente când…”

Publicat: 21/04/2020 | 12:00

Răzvan Fodor este unul dintre concurenții de la “Asia Express”, show difuzat de Antena 1. Fanii îl iubesc, însă puțină lume știe că artistul suferă de astm, boală care îi poate pune în pericol sănătatea în orice moment, mai ales dacă face efort.

VEZI AICI: PRIMA SEMIFINALĂ ASIA EXPRESS LIVE VIDEO PE ANTENA 1. RĂZVAN FODOR ŞI SORIN BONTEA, FAVORIŢII FANILOR, AU RĂMAS ÎN COMPETIŢIE

Tocmai din acest motiv, soția lui, Irina, stă cu sufletul la gură când îl vede în competiție, sperând doar să ajungă cu bine acasă.

Nu îmi doresc nimic, decât să revină cât mai repede şi mai ales întreg. Are momente când, din spirit competitiv, să facă mai mult decât ar trebui şi n-aş vrea să mă gândesc că se va expune unor situaţii periculoase. Dacă se întoarce sănătos, mi-e suficient”, a mărturisit Irina Fodor potrivit click.ro.

Când a primit oferta să participe la “Asia Express”, Răzvan Fodor a cerut puțin timp de gândire, conștiend fiind de boala de care suferă. Însă, într-un final, a acceptat propunerea și, treptat, a devenit unul dintre cei mai apreciați concurenți.

NU RATA: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! CINE A CÂȘTIGAT ASIA EXPRESS 2020

Răzvan Fodor, gata de o nouă provocare la “Asia Express”

Recent, Răzvan Fofor a recunoscut că ar spune din nou “DA” în cazul în care ar fi întrebat dacă dorește să mai participe la ”Asia Express”. Chiar dacă a fost foarte grea provocarea, artistul a apreciat toate probele și se consideră mult mai puternic după participare.

VEZI AICI: CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE FAPT, LA ASIA EXPRESS CÂND CAMERELE DE FILMAT SE STING. RĂZVAN FODOR S-A DAT DE GOL

Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu. Faceți-vă un film și imaginați-vă că în fiecare seară trebuie să te rogi de cineva să te lase să dormi la el în casă/ pe podea/ în garaj/ beci/ curte. După ce ai reușit asta, trebuie să treci peste rușine, și să ceri și de mâncare, iar ea poate fi orice: o mână de orez, un fruct sau, dacă ai noroc, prinzi și o bucată de proteină în farfurie. Iar în tot timpul asta, tu nu știi nimic de familia ta! Crede-mă, că după 2-3 săptămâni te întrebi ce cauți acolo”, a declarat Răzvan Fodor, în numărul de aprilie al revistei VIVA!.