BMW-ul unui șofer din București a fost împins de tramvai. Care a fost motivul și ce s-a întâmplat după ce șoferul a coborât din mașină: ”Bă, ești nebun!”

Publicat: 06/01/2020 | 09:00

Incidentele în traficul din București sunt la ordinea zilei. Din cauza aglomerației, unii dintre șoferi descoperă diferite modalități prin care să depășească o coloană de mașini, chiar dacă un astfel de demers se finalizează prin încălcarea regulilor de circulație.

Șoferul unui BMW nu a mai avut răbdare să stea ”la coadă”, astfel că a depășit colana de mașini chiar pe linia tramvaiului 32. Numai că a dat peste un vatman care, pur și simplu, a intrat în el și i-a împins mașina. Revoltat a fost șoferul BMW-ului, deși se afla cu autoturismul acolo unde nu ar fi trebuit să fie. Reacția vatmanului l-a șocat, iar o parte a dialogului dintre cei doi este sugestiv.

Vatman: ”Bă, fraiere, te duci la puşcărie!”

Şofer: ”Bă, eşti nebun!”

Vatman: ”Tu eşti nebun!”

Şofer: ”De ce ai dat în mine?”

Vatman: ”O să afli la poliţie de ce”.

”Nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului”

În urma acestui incident, polițiștii de la Rutieră au emis un comunicat care a lămurit întreaga situație.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.