BMW-ul împins de tramvai, fotografie pe străzile din București! Cât de avariat este bolidul

Publicat: 08/01/2020 | 16:45

Au fost imaginile zile de 5 ianuarie 2020! Un vatman s-a enervat rău pe un șofer al unui BMW care se oprise pe linii chiar în fața lui și l-a șicanat, astfel că l-a tamponat și împins de două ori. A ieșit mare scandal, iar ambii aveau să aibă de suferit.

La câteva zile după incident, BMW-ul a fost zărit tot în trafic, pe străzile Capitalei. Doar că suferise unele modificări, în urma accidentului cu tramvaiul. Astfel, proprietarul bolidului i-a dat bara din spate jos, pe care a băgat-o, probabil, în service. (CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! ȘOFERUL BMW-ULUI ÎMPINS DE TRAMVAI, LEGĂTURI SUSPECTE CU O PERICULOASĂ GRUPARE MAFIOTĂ)

Cum s-a petrecut incidentul dintre tramvai și BMW. Cât de avariat este bolidul

Totul s-a petrecut în zona Pieței George Coșbuc, din Capitală. Un șofer a oprit mașina, la semafor, pe linia pe care circula tramvaiul 32 și a blocat ruta mijlocului de transport în comun. (NU RATA: ȘOFERUL BMW-ULUI CARE A FOST LOVIT DE TRAMVAI ESTE UN FOST FOTBALIST. A JUCAT LA STEAUA)

BMW-ul împins de tramvai, fotografie pe străzile din București! Cât de avariat este bolidul

Când s-a făcut verde la semafor, BMW-ul nu a plecat, așa cum au făcut celelalte mașini, în ciuda semnalelor pe care vatmanul le dădea. Atunci, tramvaiul a tamponat, ușor, bolidul, pe care l-a împins pe șine. Șoferul a vrut să coboare, pentru a-I cere socoteală, dar vatmanul a repetat mișcarea, împingând mașina. Tânărul care conducea BMW-ul a coborât atunci, a lovit tramvaiul cu pumnul, apoi i-a cerut socoteală vatmanului.

A ieșit un schimb de replici acide, apoi fiecare dintre cei implicați și-a văzut de drum. Poliția Rutieră avea să facă precizări, în urmja incidentului care a fost filmat.

Șoferul BMW-ului avariat a fost amendat

Șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.230 de lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o lună: „La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului, la apropierea acestuia și nici nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare. Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei, totodată dispunându-se și reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, a fost comunicatul Poliției. (VEZI AICI: ANUNȚUL INCREDIBIL FĂCUT DE ȘOFERUL AL CĂRUI BMW A FOST ÎMPINS DE TRAMVAI. “VREAU SĂ…” CONTINUAREA ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE)

Nici vatmanul nu a scăpat, în ciuda valului de simpatie de care a avut parte. Astfel, el este cercetat disciplinar de către superiorii lui.