Blestemul banilor! A decedat câștigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49 de anul trecut

Publicat: 11/06/2020 | 22:38

Andrei Butnariu, câștigătorul de anul trecut al marelui premiu de la Loto 6 din 49, a decedat. Cauza morții a fost un stop cardiac. De-a lungul timpului mai mulți câștigători ai mare premiu au decedat din cauze suspecte. Să fie oare vorba despre blestemul banilor?

Gălățeanul a câștigat în anul 2019, suma de 4,7 milioane de euro, după ce a jucat mai bine de 20 de ani la loto. (CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONARUL DE LA LOTO, “PEDEPSIT” DE FOSTA SOȚIE DUPĂ CE ȘI-A OFICIALIZAT RELAȚIA CU „MEGAN FOX DE CĂLĂRAȘI”. PRIMA REACȚIE A AFACERISTULUI A FOST SĂ…)

„A murit gălățeanul care anul trecut, în mai, a câștigat marele premiu la Loto 6 din 49, în valoare de 4,7 milioane de euro. Andrei Butnariu, proprietarul unei firme de efecte pirotehnice, a încetat din viață, în urma unui stop cardiac”, a anunțat, joi, Por Lider FM pe pagina de Facebook.

Povestea marelui câștig

În mai 2019, bărbatul povestea că și-a verificat într-o dimineață de luni biletul, așa cum proceda de obicei. „Cine face ca mine, ca mine să pățească!”, a fost mesajul pe care proaspătul milionar în euro îl transmitea la acea vreme. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE GUVERN! DATA DE 15 IUNIE ADUCE NOI MĂSURI DE RELAXARE. LOTERIA, CASELE DE PARIURI ȘI JOCURILE DE NOROC SE REDESCHID)

De asemenea, gălățeanul de-a lungul timpului, obținuse mai multe premii la categoria a II-a, la care juca aceleași numere în mod constant, combinație care i-a adus în final și marea sumă oferită de Loterie.

„În cursul zilei de ieri, 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).

Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obținut si 18 câștiguri de categoria a II-a, 45 câștiguri de categoria a III-a si 20 câștiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câștigului fiind de 22.406.795,79 lei”, a fost comunicatul de atunci al Loteriei Române.