Blestem sau coincidență? Lui Kobe Bryant i s-a prezis în 2012 că va muri într-un accident de elicopter. Cine a avut profeția înfiorătoare

Publicat: 27/01/2020 | 08:11

“Blestem sau coincidență cutremurătoare?” – aceasta este una dintre întrebările dureroase care s-au pus imediat după ce s-a aflat despre moartea fulgerătoare a lui Kobe Bryant. Legendarului baschetbalist i s-a prezis în 2012 că va muri într-un accident de elicopter. Din nefericire, în urmă cu câteva ore, profeția înfiorătoare s-a împlinit. 

Citește și: Kobe Bryant a murit! Reacția lui Ghiță Mureșan: “Aș fi vrut să fie doar o poveste!” L-a întâlnit pe Kobe pe teren și…

UPDATE 08:55 – Potrivit celor mai noi informații oferite de jurnaliștii CNN, John Altobelli, antrenor de baschet la Orange Coast College (OCC), se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic. În vârstă de 56 de ani, acesta era însoțit de fiica lui, Alyssa Altobelli, și soția sa, Keri Altobelli. Dezvăluirile au fost făcute de fratele fostului sportiv, Tony Altobelli.

Lui Kobe Bryant i s-a prezis în 2012 că va muri într-un accident de elicopter

La scurt timp după aflarea veștii triste că Kobe Bryant a murit, o postare făcută pe Twitter în urmă cu aproape opt ani a devenit virală. Și asta pentru că, în mesajul postat de unul dintre fanii fostului sportiv a scris pe 13 noiembrie 2012 pe Twitter că acesta va pieri într-un accident de elicopter. Legendarul baschetbalist era împreună cu fiica lui, Gianna Maria Onore, în vârstă de doar 13 ani și alte șapte persoane. În urma prăbușirii aparatului de zbor nimeni nu a supraviețuit.

“Kobe is going to end up dying in a helicopter crash (n.r.: Kobe va sfârși mort într-un accident de elicopter)”, a scris pe Twitter un tânăr care se numește Noso, potrivit informațiilor de pe cunoscuta rețea de socializare. Postarea a devenit virală și a adunat zeci de mii de comentarii și share-uri.

Tragedia a avut loc în Calabasas, o localitate aflată în apropierea oraşului Los Angeles, potrivit TMZ. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019.

Kobe Bryant – biografie

Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016 pentru Los Angeles Lakers. El a fost unul dintre cei mai populari baschetbaliști din istoria NBA. Acesta a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, trei cu numărul 8 purtat pe tricou şi două cu 24, a fost desemnat cel mai bun jucător din ligă în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţionat de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească des în elicopterul său privat, încă de când juca pentru Lakers. Kobe Bryant era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele este născută în iunie 2019.

În 2018, Kobe Bryant a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație: Dear Basketball (2017). Chiar la finalul acestei săptămâni, Kobe Bryant a fost depășit de LeBron James în topul celor mai buni marcatori din istoria NBA. Kobe Bryant a postat chiar și un mesaj de felicitare pentru James: “Continuă să duci jocul mai departe. Mult respect, fratele meu!”.

“Black Mamba”, cum era poreclit Kobe Bryant, și-a încheiat cariera cu 33.644 de puncte, toate în tricoul celor de la Lakers, și a căzut pe locul 4 în topul marcatorilor, fiind întrecut, pe lângă LeBron James (33.655), și de Kareem Abdul-Jabbar (38.387) și Karl Malone (36.928). Ambele tricouri cu care a jucat Kobe Bryant au fost retrase.