Bill Gates și Melinda divorțează

Publicat: 04/05/2021 | 07:33

27 de ani a durat mariajul dintre Bill și Melinda Gates. Cei doi și-au spus adio, dar vor continua să lucreze împreună la fundația pe care o dețin. 

Pe conturile personale de Twitter, Bill și Melinda Gates au postat o declarație comună, prin care anunță despărțirea, dar solicită respectarea intimității.

„După ce ne-am gândit multă vreme şi după ce am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului. Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu”, se arată într-o declaraţie comună, postată de cei doi pe conturile personale de Twitter

De altfel, Bill Gates și Melinda au afirmat și faptul că au pus bazele unei fundaţii care „ajută oamenii din întreaga lume să trăiască vieţi sănătoase şi pline de beneficii”.

„Împărtăşim încrederea în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul acestei fundaţii, dar nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu, în următoarea etapă a vieţii noastre. Solicităm respectarea intimităţii noastre şi a familiei noastre”, se arată în declaraţie.

Bill Gates și Melinda s-au cunoscut la un picnic organizat de companie și s-au plăcut imediat.

„În primul weekend romantic petrecut împreună, am adus un puzzle cu Turnul Eiffel, de 1.800 de piese, pe care Bill și cu mine l-am terminat în două zile”, declara Melinda, într-un interviu acordat în 2014 revistei Elle.

CITEȘTE ȘI ANUNȚUL MOMENTULUI! BILL GATES A VORBIT DESPRE MUTAȚIILE COVID: „AM PETRECUT MULT TIMP DISCUTÂND CU COLEGII”

Ce avere are Bill Gates

Potrivit revistei  Forbes, Bill Gates se situează pe locul 4 în topul celor mai bogați oameni din lume. La data de 3 mai 2021, averea sa era estimată la valoarea de 130, 5 miliarde de dolari. De cealaltă parte, Melinda Gates a reușit să devină una dintre cele mai influente femei din întreaga lume.

VEZI ȘI BILL GATES DĂ SPERANȚĂ OMENIRII. ÎN CÂT TIMP ȘI-AR REVENI PLANETA LA NORMAL, ÎN URMA CRIZEI PROVOCATĂ DE CORONAVIRUS

Sursă foto: instagram.com