Bill Gates a prezis pandemia de coronavirus din 2015. Miliardarul este acuzat de conspirație

Publicat: 17/03/2020 | 11:17

Bill Gates a prezis pandemia de coronavirus din 2015. Miliardarul este acuzat de conspirație de către multe persoane care au vizionat filmulețul.

Invitat în cadrul unei conferințe TED Talk, în 2015, miliardarul Bill Gates a declarat că cel mai mare risc privind o catastrofă globală nu este un război, ci un virus extrem de contagios. (CITEȘTE ȘI: PÂNĂ ASTĂZI, 17 MARTIE, PE TERITORIUL ROMÂNIEI, AU FOST CONFIRMATE 184 DE CAZURI DE PERSOANE INFECTATE CU CORONAVIRUS)

“Cel mai mare risc în ceea ce privește o catastrofă globală nu arată așa (n.r. – imaginea unei bombe nucleare). În schimb, arată așa (n.r. – imaginea virusului gripal). Dacă ar fi ceva care să ucidă peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii, cel mai probabil este vorba despre un virus extrem de contagios, mai degrabă decât un război. Nu rachete, ci microbi.

Unul dintre motivele pentru care s-ar putea întâmpla asta, este pentru că am investit o sumă enormă în armament nuclear. Însă, am investit foarte puțin într-un sistem ce ar putea opri o epidemie. Nu suntem pregătiți pentru următoare epidemie. Haideți să ne uităm la Ebola. Sunt sigur că toți ați citit despre asta în presă și, dacă ne uităm la ce s-a întâmplat, problema nu a fost că a existat un sistem care nu a funcționat bine, ci problema a fost că nu avem deloc un sistem”, spunea Bill Gates, în 2015.

Filmulețul cu Bill Gates a devenit viral pe Internet, iar mulți cred că este vorba despre o conspirație. Unele persoane cred că Bill Gates a creat virusul pentru a controla populația, în timp ce altele sugerează că miliardarul va profita de vaccinul care urmează să fie produs pentru vindecarea de coronavirus.

Bill Gates fie a prezis ori planificat epidemia de coronavirus”, ”Deci, știau!!! Fiți atenți la Big Pharma”, ”Ok, asta este înfricoșător. Se pare că cineva sau unele corporații știau că asta se va întâmpla. Concidență? Vă las pe voi să decideți”, au fost câteva dintre comentarii.