Bilionera se pregătește de nuntă! Cum vrea artista să arate cel mai important eveniment din viața sa? „Vor veni toate rudele din Moldova”

Publicat: 04/01/2021 | 10:22

Otilia pare că se află în unul dintre cele mai bune momente din viața sa. Artista se bucură de relația pe care o are, iar anul 2021 este posibil să aducă și o nuntă.

Bilionera și iubitul ei au împlinit, recent, doi ani de relație și au sărbătorit așa cum se cuvine. Relația celor doi este într-un punct foarte bun și este posibil ca în curând să urmeze și o nuntă. Deși până de curând artista nu era convinsă că este momentul să facă pasul cel mare, pare că lucrurile s-au schimbat. (CITEȘTE ȘI: OTILIA BILIONERA, ADEVĂRUL DESPRE IUBITUL TURC! CE NU O LASĂ SĂ FACĂ: ”GĂSIM O CALE DE MIJLOC!”)

„Eu mi-am dorit să călătoresc, să fiu cântăreață, dar va trebui să fac și pasul acesta. În primul rând, pentru că sunt singurul copil la părinți. Nu îmi voi păstra numele, dar ei își doresc foarte mult să mă vadă mireasă.

Ei au fost la foarte multe nunți, și vor veni toate rudele din Moldova și la mine. Eu i-am spus mamei că nu știu dacă voi face nuntă, că voi face doar cununia civilă, o petrecere privată, dar mama a izbucnit. «Cum, de ce, eu am fost toată viața la nunți, am dat atâția bani la nunți și tu, fata mea, copilul meu, nu faci nuntă? Nu se poate»”, mi-a spus mama.

O să fac o nuntă și la Moldova, mama lui e și ea moldoveancă, deci știe să și joace”, a declarat  Otilia, pentru WOWbiz.ro.

Bilionera, cununie religioasă

Primul pas a fost deja făcut. Bilioniera s-a cununat religios cu iubitul său, într-o moschee. Artista nu a renunțat la religia sa. (VEZI ȘI: OTILIA BILIONERA, AMENINȚATĂ CU MOARTEA: ”NU AM AVUT CURAJ SĂ MERG. MI-A SPUS CĂ VOI FI ÎMPUȘCATĂ”)

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…).El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă. Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte. Da, a fost cununia religioasă.

Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adică tot în fața Lui. Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre”, a mai spus artista.