„Bilionera” continuă! Colaborare inedită în premieră VIDEO

Publicat: 30/04/2021 | 16:28

Emanuela Oancea, songwriterul megahitului „Bilionera”, revine cu o colaborare inedită. De data aceasta, frumoasa artistă lansează piesa „Na Wewe | You & I”, alături de africanul Twizy Dady.

Pe numele ei de scenă, Anuelli, Emanuela Oancea (Pertea) este un compozitor cu o experiență de peste 10 ani, dar care a simțit că a venit momentul să aibă propriul public, să ajungă direct la inimile oamenilor prin muzica sa. „Eu și Twizy Dady am mai colaborat pentru câteva proiecte în trecut, dar doar ca și songwriter. Mi-a placut chimia pe care am avut-o și ne-am decis să lansăm o piesă împreună. El mi-a arătat câteva idei, am ales una și mi-am scris partea mea imediat. Piesa are un vibe atât de tare, încât te poți îndrăgosti pe loc. De fapt, despre asta este vorba și în piesă, despre dragoste. Dar dacă vreți traducerea corecta a versurilor în swahili, mai bine îl întrebați direct pe Twizy :)). Cred că mi s-a îndeplinit un vis mai vechi, de a face o piesă cu vibe afro. Este o piesă în care am mare încredere și sper să facă vara mai frumoasă multor îndrăgostiți. (CITEȘTE ȘI: SEAN NORVIS ȘI AFRICANUL TWIZY DADY LANSEAZĂ PIESA PRIMĂVERII: ”AȘA A ÎNCEPUT TOTUL!”)

M-am gândit mult timp dacă îmi doresc să fiu și artist în adevăratul sens al cuvântului sau să rămân doar la stadiul de a compune versuri pentru alții, însă se pare că niciodată nu este prea târziu să-ți asculți instinctul. Așa că am decis și vor urma și alte piese pe care vreau să le împărtășesc cu toți. Sper să vă placă ce fac!”, a declarat Anuelli.

„Bilionera” continuă! Colaborare inedită în premieră

Artista a mai lucrat în trecut la piese precum „Domino”, „Gypsy Mama”, „On Fire”, „Let me Go” și multe, multe altele. (NU RATA: SEAN NORVIS DEPĂȘEȘTE GRANIȚELE CU “JUNGLE SAMBA, ALĂTURI DE LORI GLORI & FABRICIO EL LATINO VIDEO)

Pe numele său real, Twalibu Almas Mfaume, Twizy Dady este un tânar compozitor și cântăreț din Africa de Est, mai exact din Naishi Mbezi Beach, Tanzania. El a lansat recent „Chereko” alături de Sean Norvis.