Bilanțul românilor de peste hotare uciși de virusul COVID-19. Vei crede că în Italia sunt cei mai mulți, dar e surpriză

Publicat: 17/04/2020 | 13:30

Și bilanțul cetățenilor români de peste hotare uciși de coronavirus crește de la o zi la alta. Virusul COVID-19 a provocat, până acum, nu mai puțin de 727 de infectări, cele mai multe fiind în Marea Britanie. (CITEȘTE ȘI: A INTRAT ÎN VIGOARE ORDONANŢA MILITARĂ NR. 9! CUM S-A SCHIMBAT VIAŢA ROMÂNILOR, DE AZI. CARE SUNT PRINCIPALELE MODIFICĂRI, ANUNŢATE DE MARCEL VELA)

De la începutul epidemiei de COVID-19, nu mai puțin de 58 de cetățeni români și-au pierdut viețile peste granițele țării. În Marea Britanie au survenit cele mai multe, 18 cazuri, urmată de Franța (15) Italia (13) Spania (7), Germania (3), Belgia și Suedia, câte unul.

NELU TĂTARU, PRECIZĂRI IMPORTANTE. SE POATE LUA CORONAVIRUS DE PE LUMÂNAREA CU CARE PRIMEŞTI LUMINĂ? IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI, DE PAŞTE

Potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, 727 cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 422 în Italia, 196 în Spania, 26 în Franța, 13 în Germania, 55 în Marea Britanie, 2 în Namibia, 2 în SUA, 2 în Austria, 2 în Belgia, 2 în Indonezia și câte unul în Argentina, Tunisia, Irlanda, Luxemburg și Suedia.

AFLĂ AICI: CINE ESTE VICTIMA CU NUMĂRUL 400 A VIRUSULUI COVID-19. A FOST LUATĂ DE PE STRADĂ ȘI…

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 11 au fost declarați vindecați: 7 în Franța, 2 în Indonezia, unul în Luxemburg și unul în Tunisia.