Bianca și Bădălău, obligați de judecători să amâne nunta

Publicat: 16/04/2021 | 23:24

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt nevoiți să mai aștepte cu nunta! Judecătorii le-au dat peste cap planurile celor doi îndrăgostiți: au decis să amâne până la jumătatea lunii mai procesul de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Fosta prezentatoare de la Kanal D și actualul ei iubit ar fi urmat să se căsătorească imediat ce fiul ex-ministrului Economiei redevenea un bărbat liber, dar mai au de așteptat. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Cu sufletul la gură aștepta Bianca Drăgușanu marele pas, al treilea ar fi pentru ea, însă cel norocos, să se mărite cu Gabi Bădălău, dar… „Băiatul cel rău”, așa cum îl vede Claudia Pătrășcanu, încă soția lui, este legat de mâini și de picioare. Pentru că, în acte, Claudia va mai figura oficial ca jumătatea lui, din cauza deciziei judecătorilor. Procesul de divorț al celor doi a fost amânat până pe 13 mai. Așa că actuala domnișoară Drăgușanu mai are de așteptat cel puțin o lună până când va deveni doamna Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, nuntă amânată de magistrați

Povestea lor de iubire a luat prin surprindere lumea showbiz-ului, când CANCAN.RO a anunțat, în exclusivitate, că se cuplaseră. Mai mult, am oferit și prima imagine cu cei doi împreună, la cumpărături în Dubai. Bianca îl scosese din inima ei pe Alex Bodi, pe care îl iertase de nenumărate ori, în timp ce Gabi Bădălău își trăia de aproape doi ani „călătoria” de burlac fără acte, pentru că divorțul de Claudia Pătrășcanu nu se finalizase, cauza fiind neînțelegerile în privința custodiei copiilor. (VEZI ȘI: PRIMELE IMAGINI CU BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU DE LA PETRECEREA „SPARTĂ” DE POLIȚIȘTI)

Bianca Drăgușanu mai are de așteptat cel puțin o lună până când se va mărita cu Gabi Bădălău! Divorțul lui de Claudia Pătrăscanu s-a amânat

Chiar dacă magistrații au decis că procesul de divorț se amână cu o lună, planurile Biancăi și ale lui Gabi nu se destramă. Dacă au spus căsătorie, atunci căsătorie va fi! De altfel, Gabi Bădălău și viitoarea lui mireasă s-au mutat împreună și se simt mai împliniți ca niciodată. Ba au mai mult timp pentru a pregăti nunta, pe care ar fi spus că o vor ca-n basme.

Bianca Drăgușanu: ”A treia oară e cu noroc!”

Chiar dacă între ei au fost mici fricțiuni, cei doi au reușit să gestioneze perfect momentele, așa că niciun apropiat al lor nu este mirat de pasul pe care Bianca și Gabi vor să-l facă, să ajungă în fața altarului. Fosta lui Alex Bodi dezvăluia cât de bine se simte lângă noul ei iubit. „Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă.

Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU AȘTEAPTĂ DIVORȚUL LUI GABI BĂDĂLĂU CA SĂ SE MĂRITE A TREIA OARĂ)

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, spunea Bianca, mai demult, la Teo în emisiune. Inelul ar fi apărut între timp, așa că acum urmează evenimentul norocos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.