Bianca și Bădălău își spun adio? + Speak și Libelula au inventat sărutul cu mască

Publicat: 26/04/2021 | 21:30

Superproducția CANCAN NEWS vă așteaptă cu cele mai tari subiecte din lumea showbizului și nu numai. Apăsați pe butonul PLAY pentru o nouă experiență unică. Iată, mai jos, pe scurt, ce v-am pregătit în ediția de astăzi:

MARABOUNTA, VILA SECRETĂ A LUI „NICHOLAS” BUZĂIANU, DIN BEAULIEU-SUR-MER

Multimiliardarul român Bogdan Buzăianu se scaldă în lux! Afaceristul care ar fi „orchestrat” jaful de la Hidroelectrica deține, pe Coasta de Azur, o proprietate uriașă, estimată la 30 de milioane de euro. Vă prezentăm imagini fabuloase cu vila secretă, imediat!

BIANCA ȘI GABI BĂDĂLĂU ȘI-AU SPUS ADIO?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit definitiv? Aflați imediat care este adevărul din spatele relației lor, dar și cum s-a ajuns, de la planuri de nuntă, la acuzații dure. CANCAN NEWS vă prezintă filmul complet al evenimentelor.

OANA ZĂVORANU, RĂZBOI PENAL CU FOSTUL ANGAJAT

Război penal între Oana Zăvoranu și un cunoscut medic, fost angajat al vedetei. Diva l-a acuzat că a furat sute de mii de euro din clinica medicală pe care o deține, iar el a negat acuzațiile. Scandalul este abia la început, căci medicul a depus o plângere penală pentru șantaj împotriva vedetei și, cu siguranță, Oana nu va sta cu mâinile în sân.

TZANCĂ URAGANU ÎI FACE „PRAF” PIESELE LUI COSTEL BIJU

Tzancă Uraganu i-a spus lui Costel Biju, pe șleau, în văzul tuturor, că scoate piese proaste. Se anunță oare un „război” în lumea maneliștilor? Ce s-a întâmplat între cei doi artiști vedeți numai la CANCAN NEWS!

ÎNDRĂGOSTIȚII S-AU SĂRUTAT CHIAR ȘI CU MASCA LA GURĂ

Dragostea nu ține cont de pandemie! CANCAN NEWS vă oferă imagini nemaivăzute cu Speak și Ștefania. Vă spunem doar atât: cei doi îndrăgostiți dau moda în iubire. Priviți și luați aminte!