Bianca Rus, iubește din nou! Și-a prezentat noul iubit pe rețelele de socializare. „S-a aprins flacăra iubirii”

Publicat: 23/06/2021 | 14:17

Bianca Rus are la activ câteva dezamăgiri în dragoste, însă a decis să își deschidă din nou inima. Se pare că aceasta are un nou iubit și l-a prezentat tuturor pe rețelele de socializare. Cei doi se cunosc de multă vreme, însă abia acum s-a aprins flacăra iubirii.

Bianca Rus și-a luat prin surprindere urmăritorii din mediul online, după ce a postat o fotografie în care apare într-o ipostază tandră alături de un bărbat misterios. Contactată de o televiziune, tânără a recunoscut că în viața ei a apărut din nou dragostea și care un nou iubit. (CITEȘTE ȘI: MINODORA ȘI BIANCA RUS, PROTAGONISTELE UNUI NOU SCANDAL: „NU POATE SĂ CÂNTE NIMIC”)

 „Este o persoană foarte dragă mie băiatul cu care m-am pozat pe Facebook. Eu îl iubesc foarte mult, dacă e o persoană dragă mie, îți dai seama. Îl iubesc, îmi e drag… Lui îi permit să pună mâna pe mine așa. Nu pot să-ți spun momentan nimic, doar că e cea mai dragă persoană sufletului meu și mai multe detalii vă dau altădată.

 E prima poză oarecum cu primul bărbat pe care-l afișez pe Facebook-ul meu și-l las să pună mâna pe mine. Da (n.r. – îl iubesc mai mult decât pe fostul). Ne cunoaștem de foarte mult timp, de-o viață. Acum s-a aprins flacăra iubirii. Am schimbat câteva vorbe. Inima mea este toată a lui. Reciproc e sentimentul între noi”, a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Bianca Rus, pregătită de nuntă

Deși are la activ un divorț, Bianca Rus nu spune nu atunci când vine vorba de o viitoare căsătorie. Aceasta a recunoscut că dacă actualul iubit ar cere-o de soție, răspunsul ei ar fi categoric un mare „DA”

 „Eu zic că rochia să ți-o cumperi înainte cu câteva zile, că moda e schimbătoare. Te anunț eu. Nu îmi e frică să mă mai căsătoresc. Dacă m-ar cere, aș spune da”, a mai spus Bianca Rus.

(VEZI ȘI: BIANCA RUS, ATAC ACID LA ADRESA LUI CĂTĂLIN BOTEZATU: “PREFER UN FAKE DECÂT O CÂRPĂ DE DESIGNER NEASUMAT”)

 

Sursa foto: Instagram