Bianca Pop, ruptă de beată în taxi: „Mamă, ce înjoseală mi-am luat!” + ”Sparg restaurantul!” VIDEO

Publicat: 23/06/2020 | 14:05

Vedete băute s-au mai văzut, unele amuzante, altele mai puțin. Dar ce a putut să facă Bianca Pop într-un taxi, după ce a fost dată afară din restaurant, întrece orice imaginație. A confundat șoferul cu șoferița, a înjurat ca la ușa cortului și a început să amenințe.

CITEȘTE ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE LA MARE, LA SOARE, ÎN POZIȚIILE CELE MAI… PROVOCATOARE. CE LOCURI OCUPĂ ANDREEA BĂNICĂ, LOREDANA CHIVU SAU BIANCA DRĂGUȘANU

Bianca Pop a făcut un trist spectacol într-o seară și, probabil, nici viitura din Vaslui nu o va mai spăla! Ruptă de beată, vedeta a fost dată afară dintr-un restaurant din Capitală, iar asta a fost, pentru ea, jignirea supremă. S-a înfuriat și a folosit indecentul vocabular, la scurt timp după ce a urcat în taxi. Taifun a fost la gura Biancăi: și-a băgat, și-a scos, a înjurat, a amenințat!

Bianca Pop, ruptă de beată în taxi: „Mamă, ce înjoseală mi-am luat!”

Taximetristul cu siguranță va păstra ”vie” amintirea unei curse nebune, de neuitat! Nici dacă ar vrea nu ar avea cum. Scenele cu limbajul folosit de Bianca Pop sunt uluitoare. Nici măcar un actor cu vechi state nu ar fi putut să joace, așa de bine, rolul pițipoancei. ”Am card, n-am cash, fu@#$@ În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”, spune Bianca, în timp ce își clatină capul, pentru că mușchii gâtului nu o prea ajută. (NU RATA: PRIMELE DECLARAȚII ALE FIULUI LUI BRIGITTE DESPRE SCANDALUL ÎN CARE POLIȚIA A INTRAT PE FIR: “AM AVUT DIFERITE…” + CE A SPUS DESPRE CONSUMUL DE DROGURI)

”Victor, sună-mă, frate!”, cere ea ajutorul. Care Victor… Probabil nici ea nu știe. ”Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantoffi de 800 de euro…”, urlă Bianca. Apoi îi spune taximetristului, pe care l-a confundat cu o femeie: ”Bagă muzică, fă, du-mă acasă, că sparg toată țara. Dă mai tare, mânca-ți-aș @#$%”, zice Bianca. Finalul este amenințător: ”Mă duc să le sparg restaurantul!”

Ce spunea Bianca, în urmă cu ceva timp

Bianca Pop anunța, mândră de ea, că nu iese în oraș fără 1.000 de euro pe card. ”Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie daca vrei sa vezi calitatea ei trebuie sa te uiti la incaltamine, daca pantofii sunt murdari este o femeie jegoasa. Trebuie sa va uitati si la manichiura, astea spun tot despre o femeie. Eu nu ies din casa daca nu am in poseta minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Ma simt ca o boschetara. Cum sa ies in oras fara 1.000 de euro. Mie imi intra banii saptamanal, dar nu ma laud. (AFLĂ ȘI: VIDEO| ARESTATĂ DIRECT DIN PISCINĂ! O BRITANICĂ BEATĂ NU A ȚINUT CONT DE INTERDICȚIILE AUTORITĂȚILOR, TREBUIA SĂ STEA ÎN IZOLARE)

Daca am o prezentare pe podium sau trebuie sa merg la o nunta ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai putin de atat nu ma deranjez. Daca e nevoie sa fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac si pentru oameni modesti si le iau 300 de euro ca sa le arat ce inseamna numele meu iar ulterior trebuie sa-mi dea minimum 500 de euro pe luna.

La o nunta daca ma vrei o ora imi dai 1.000 de euro, dar daca vrei toata noaptea cer bani multi ca lautarii, ca Florin Salam. Prezenta mea se plateste bine”, anunța Bianca Pop.