Bianca Pop, devastată de durere după moartea lui Emi Pian. Mesajul sfâșietor postat de ispită

Publicat: 04/08/2020 | 11:30

Bianca Pop este devastată de durere după aflarea veștii despre moartea lui Emi Pian. Ispita a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

Potrivit surselor noastre, marți dimineață, Emi Pian a fost ucis de fiul lui Napi, liderul unei grupări din Chitila. Confictul ar fi pornit de la un joc de barbut. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TATĂL LUI EMI PIAN A MURIT CÂND A AFLAT DE MOARTEA INTERLOPULUI! NICOLAE DUDUIANU AR FI FĂCUT INFARCT)

Familia și apropiații interlopului sunt devastați de durere. Printre cei care l-au cunoscu pe Emi Pian, se numără și Bianca Pop. Bruneta a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare.

„Nu pot să cred așa ceva. A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei. EMI PIAN… Florin Mototolea. De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Bianca Pop pe rețelele de socializare.

Emi Pian a fost înjunghiat

Emi Pian a fost ucis cu sânge rece, după ce clanul lui și un alt clan s-au luat la bătaie în zona Giulești a Capitalei. Emi Pian ar fi fost ucis de baiatul lui Napi, un alt cunoscut interlop din România.

Emi Pian, 39 de ani, ar fi fost pus la pământ de loviturile puternice ale tânărului. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator, cu urme vizbile de violență.

Mai mult, situația se află în dinamică la acest moment, iar în urmă cu puțin timp anchetatorii au ridicat de la locul faptei un cuțit mare de bucătărie. Se presupune că interlopul Emi Pian ar fi fost înjunghiat cu el.