Bianca Pop, de nerecunoscut! Cum arăta fosta ispită de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice

Publicat: 04/05/2021 | 17:03

Bianca Pop a fost una dintre cele mai controversate ispite din cadrul emisiunii ”Insula Iubirii”. Bruneta este acum o bombă-sexy, însă puțini sunt cei care știu cum arăta înainte de operațiile estetice.

Înainte să fie ”sculptată” cu bisturiul, Bianca Pop arăta total diferit. Ce-i drept, Mama Natură nu a înzestrat-o cu multe atuuri în ceea ce privește aspectul său fizic. Bianca avea părul blond platinat, sprâncene negre, ascuțite, avea sânii mici, buzele subțiri și… câteva kilograme în plus.

A fost mereu o fire asumată, așa că Bianca Pop nu s-a sfiit să recunoască că a apelat la bisturiu ca să-și îmbunătățească aspectul fizic și să dobândească mai multă încredere în sine. Astfel, bruntea a făcut o rinoplastie, și-a pus silicoane pentru un bust generos, și-a operat pomeșii, și-a pus fațete dentare și a făcut câteva intervenții non-invazive. Vedeta și-a dorit buze mai voluminoase, așa că și-a pus acid hialuronic. Un pic de botox pentru estomparea ridurilor și jawline, pentru reconturarea mandibulei.

Și, ce-i drept, transformarea este de-a dreptul uluitoare! (CITEȘTE ȘI: BIANCA POP, NOI DECLARAȚII DESPRE CUM EVOLUEAZĂ ANCHETA DESCHISĂ DUPĂ CE A FOST DROGATĂ INTENȚIONAT | VIDEO)

Bianca Pop, transformare uluitoare (sursa FOTO: Instagram)

Bianca Pop s-a retras din lumea mondenă

Fosta ispită de la Insula Iubirii a lăsat în spate certurile cu clanurile interlope și viața de lux și s-a retras în casa părintească, alături de mama ei. Ba chiar ar fi renunțat inclusiv la băuturile alcoolice și acum încearcă să se regăsească și să revină pe drumul cel bun.

”Am decis să stau departe o vreme. Nici nu mai beau, gata, m-am liniștit. Sunt acasă, la mama. La Marghita, în Bihor. Nu mai aveam acte, le pierdusem, nu mai aveam carduri, le-am pierdut și pe alea. Dar acum sunt cuminte, m-am retras. Nu, nu am niciun iubit, nici nu îmi trebuie acum, vreau un bărbat serios. Nu e vorba că nu mă tot caută unii sau alții, dar eu vreau un bărbat care să mă caute doar pe mine, nu pe toate din listă” a spus Bianca Pop pentru wowbiz.ro.