Bianca Pop, centrul unui nou scandal după moartea lui Emi Pian. Ce mesaje primește vedeta

Publicat: 05/08/2020 | 15:07

Bianca Pop, ispita de la Insula Iubirii, cunoscută pentru scandaluri si locul ei in lumea interlopă, a fost implicată într-o altă ceartă cu un taximetrist.
Aceasta a declarat pe pagina sa de Instagram că taximetristul, imediat ce aceasta s-a dat jos din masină în urma unei contraziceri, a coborât după ea cu o bâtă de baseball.

Bianca Pop, nou scandal

Iubitul său, Șerban Constantin, cunoscut în lumea interlopă ca Grasu al lui Văncică, a coborât din taxi și l-a agresat pe taximetrist. Încaierarea a fost filmată chiar de catre Bianca Pop de pe marginea cealaltă a drumului.

După acest incident, Bianca a primit atât mesaje de încurajare dar și critici de la fanii săi, pe care le-a postat pe pagina de instagram. Aceasta a răspuns la mesaje prin mai multe videoclipuri în care iși arăta durerea față de pierderea pe care a suferit-o după moartea lui Emi Pian dar și nedreptatea pe care o suportă în scandalul cu taximetristul. La critici, ispita a răspuns într-un mod arogant, adresând injurii autorului (NU RATA: Mândră de noile silicoane, Bianca Pop și-a dat sutienul jos în fața camerei de filmat! Ce schimbări își mai dorește să facă fosta ispită de la Insula Iubirii | FOTO)

.De asemenea aceasta a povestit mai multe despre relația sa cu Emi Pian, numindu-l chiar ,,fratele meu”. Vedeta spune ca avea o legătura strânsă cu Emi Pian, iar vestea ca acesta nu mai este i-a provocat un șoc. Bianca părea ca a suferit o cădere nervoasă, spunând fanilor cu ochii în lacrimi ca trebuie să fie lăsată ]n pace.

În altă ordine de idei, ispita Bianca Pop și-a anulat vacanta în Spania deoarece iubitul său, Șerban Constantin este în arest pentru 29 de zile, iar pierderea lui Emi Pian ar împiedica-o sa se bucure de vacanță.