Bianca l-a chemat în instanță pe Bodi, în urmă cu puțin timp! Ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise de la Judecătorie

Publicat: 18/03/2020 | 23:08

Mersul lucrurilor între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare a se îndrepta tot mai mult către instanță. Cei doi comunică doar prin avocați, iar acum, la doar câteva zile de la divorț, CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA are informații exclusive despre ordinul de protecție pe care l-a obținut Bianca Drăgușanu!

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat divorțul, iar, la scurt timp, cei doi au ajuns la o secție de poliție, după ce vedeta a depus plângere pe numele fostului soț, pentru agresiune. În fața oamenilor legii, Bianca Drăgușanu se pare că a avut toate dovezile necesare pentru eliberarea unui ordin de protecție, dar fosta prezentatoare de televiziune a cerut un astfel de ordin și judecătorilor de la Buftea. Miercuri, atât ea, cât și Alex Bodi urmau să se prezinte în fața magistraților. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI! IMAGINEA CARE ÎNGROZEȘTE PE ORICINE… )

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA are informații exclusive despre ceea ce s-a întâmplat miercuri la Judecătoria Buftea, în cazul ordinului de protecție pe care Bianca Drăgușanu vrea să-l obțină.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, pe vremea când erau împreună

Răgaz pentru administrarea probelor

Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România că Alex Bodi a lipsit din sala de judecată și au fost prezenți numai avocații lui, iar instanța i-a cerut Biancăi Drăgușanu să depună acte care să dovedească faptul că a fost amenințată și agresată de fostul soț. Motiv pentru care judecătorii au acordat un răgaz și au amânat pentru administrarea probatoriului.

De asemenea, faptul că Alex Bodi a lipsit din sala de judecată a fost confirmat și de surse din anturajul fostului soț al Biancăi Drăgușanu. Surse care au precizat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că afaceristul nu se află în țară, motiv pentru care nu a putut ajunge la Judecătoria Buftea.

Bianca Drăgușanu a avut nevoie de un ordin de protecție

După ce ar fi fost de mai multe ori victima agresiunilor fostului soț, cum chiar ea a povestit, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Bianca Drăgușanu a apelat la oamenii legii, pentru a obține un ordin de protecție pe numele lui Alex Bodi. (NU RATA: ALEX BODI REACȚIONEAZĂ LA DEZVĂLUIRILE BIANCĂI: „ESTE INSTABILĂ PSIHIC. EA M-A ȘANTAJAT ȘI M-A AMENINȚAT CĂ SE SINUCIDE”)

Alex Bodi a fost prezent, duminică, la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, unde a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul șocante. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut public atât că a recurs la un gest extrem și și-a tăiat venele, dar și că este un bărbat agresiv. Mai mult, afaceristul a declarat că a bătut-o pe vedetă și că ar fi și plătit-o pentru cele întâmplate. Bianca Drăgușanu a confirmat acest episod șocant și chiar a oferit mai multe detalii despre cele întâmplate între ea și fostul soț.

„Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

De asemenea, vedeta a mărturisit că între ea și Alex Bodi a avut loc un episod extrem de violent, chiar înainte de pronunțarea divorțului, pe care fostul său soț ar fi încercat să o evite cu orice preț. Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi a lovit-o cu bestialitate în mașină și a încercat să o ia cu el în Viena, pentru a evita pronunțarea divorțului. Pentru că decizia blondinei a fost una radicală, Alex Bodi ar fi devenit violent.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, un cuplu care s-a destrămat

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină. (VEZI AICI: BIANCA ÎL DENUNȚĂ PE ALEX BODI: ”M-A BĂTUT RĂU DE TOT ÎN MAȘINĂ!” + ”MI-A VIRAT 6.000 € ÎN CONT CA SĂ NU MĂ DUC LA POLIȚIE!”)

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

Alex Bodi, despre bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu: „Ea exagerează”

Contactat de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, Alex Bodi a declarat că incidentul violent dintre el și Bianca a avut loc în Viena și a susținut că, sub nicio formă, lucrurile nu stau așa cum ne-a declarat blondina, în urmă cu doar câteva zile. Fostul soț al vedetei ne-a povestit, în exclusivitate, că Bianca putea să facă orice: să meargă la poliție, să îl acționeze în instanță pentru pronunțarea divorțului și să ia orice decizie voia. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, spune Alex Bodi, pentru că fosta prezentatoare de televiziune nu și-ar fi dorit, cu adevărat, separarea de el.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul. 

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița. 

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni. 

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)