Bianca Iordache s-a filmat cu branula în mâna dreaptă, în timp ce i se lua sânge. Ce a pățit iubita lui Alex Bodi | FOTO

Publicat: 16/06/2021 | 17:03

Bianca Iordache și-a speriat mulți fani după ce a făcut publică o înregistrare în care apare cu o branulă în mâna dreaptă, în timp ce i se lua sânge. Ulterior, aceștia s-au liniștit, pentru că și-au dat seama că, de fapt, iubita lui Alex Bodi nu are probleme de sănătate, ci și-a făcut o ședință de ozonoterapie – printre beneficii se numără creșterea imunității și ameliorarea simptomelor alergiilor. În plus, metoda non-medicamentoasă de tratament folosește amestecul ozon-oxigen în tratarea unei game largi de afecțiuni. 

Bianca Iordache s-a filmat în timpul ședinței de ozonoterapie

Sexy dansatoarea  s-a răsfățat astăzi la o clinică aflată în zona Parcului Herăstrău, unde a avut o ședință de ozonoterapie. Așa cum puteți vedea în imaginile din galeria foto, dar și în cele două din colajul de mai jos, șatena a filmat momente-cheie din timpul procedurii preferată de foarte multe persoane publice de la noi, dar și de peste hotare.

Inițial, unii dintre fani au crezut că Bianca Iordache se confruntă cu o situație medicală delicată, însă, după ce au auzit anumite informații, și-au dat seama despre ce este vorba.

“Acum punem ozonul în sânge, nu?”, a întrebat-o iubita lui Alex Bodi pe doctorița care se ocupa de ea.

Astăzi, iubita lui Alex Bodi și-a făcut o ședință de ozonoterapie la o clinică aflată în zona Parcului Herăstrău © Instagram Stories

Nu rata: Alex Bodi a primit “permisie” în LOFT de la Bianca Iordache? + Cum au spulberat Prodanca & Reghe speculațiile divorțului

În cursul zilei de ieri, focoasa dansatoare a apelat la două trucuri de în înfrumusețare: și-a făcut hydrafacial și intraceuticals – în timpul procedurilor, și-a scos telefonul și a filmat mai multe etape, după cum puteți remarca în primele imagini din galeria foto a articolului.

Bianca Iordache și-a asumat relația cu Alex Bodi la finalul lunii trecute, ea fiind prima femeie cu care musculosul se afișează după despărțirea de Daria Radionova. Cunoscuta afaceristă de peste Prut pare că și-a revenit foarte bine după eșecul sentimental, de curând ea s-a mutat definitiv în Monte Carlo, Monaco.

Vezi și: Daria Radionova, mesaj subliminal pentru Alex Bodi și Bianca Iordache? “Nu totul trebuie să fie auzit sau văzut”

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories