Bianca în Dubai, viață ca în Rai

Publicat: 08/05/2021 | 23:22

CANCAN.RO publică, în exclusivitate, imagini de senzație cu Bianca Drăgușanu din vacanța în Dubai. Diva showbiz-ului românesc și-a etalat formele la plajă, iar fotografiile au sosit prompt pe adresa redacției: pont@cancan.ro.

Singură sau nu, Bianca Drăgușanu știe cum să atragă atenția celor din jur. La cât de bine arată, fosta prezentatoare TV pare să nu fie nevoită să se dezbrace pentru a-i fi admirată frumusețea trupească. După ce a renunțat la textile pe plajele din Dubai, diva a făcut însă furori cu trupul ei de gazelă. În compania Ramonei Gabor, Bianca Drăgușanu a colindat cele mai luxoase magazine, a făcut cumpărături de ordinul miilor de euro și s-a bucurat de bucate alese în restaurantele de fițe din Emirate.

A deschis sezonul vestimentațiilor sexy

CANCAN.RO publică în exclusivitate fotografii senzaționale cu Bianca Drăgușanu în costum de baie la plajă, în starea ei naturală. Fără să fie coafată sau cu un make-up profesionist, diva apare în diferite ținute care i-au pus în evidență formele provocatoare.

Bianca Drăgușanu s-a relaxat cum a știut mai bine

(VEZI ȘI: DE CE A „FUGIT” BIANCA DRĂGUȘANU ÎN DUBAI)

Fosta prezentatoare Kanal D pare că a deschis sezonul vestimentațiilor sexy, pentru că vara se apropie și la noi. Iar Bianca Drăgușanu trebuia să fie prima, ca de obicei, atunci când vine vorba de apariții „fierbinți”.

Bianca Drăgușanu a fost în elementul ei în Dubai

Relație deschisă/închisă cu Gabi Bădălău + curtată de Alex Bodi în reprizele de ceartă

Bianca Drăgușanu este o femeie liberă, dar cumva într-o relație cu Gabi Bădălău, cel care îi este alături din decembrie și o copleșește cu flori, cadouri și vacanțe scumpe. Fiul fostului ministru al Economiei și ex-prezentatoarea TV au avut multe episoade în care s-au despărțit, timp în care, din arestul la domiciliu, Alex Bodi a copleșit-o pe vedetă cu buchete de flori imense, după cum CANCAN.RO a relatat în exclusivitate.

Bianca Drăgușanu a făcut furori în Dubai

Bianca Drăgușanu evită să-l vadă pe milionarul din Mediaș, care de aproape o săptămână este liber și își trăiește viața cu intensitate, după ce cinci luni a fost nevoit să stea în arest la domiciliu. Judecătorii l-au plasat sub control judiciar, iar acum afaceristul trebuie să dea cu subsemnatul săptămânal, până când procurorii DIICOT vor renunța la acuzațiile aduse în dosarul în care este anchetat.

(NU RATA: SE MUTĂ BIANCA DRĂGUȘANU DEFINITIV ÎN DUBAI?)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.