Bianca în Dubai cu Ramona Gabor, Bădălău în Singapore la distracție, Bodi în libertate

Publicat: 05/05/2021 | 19:18

Bianca Drăgușanu se află de trei zile în Dubai, unde a zburat îndată ce a aflat că fostul ei soț e liber pe străzile Bucureștiului. Diva și afaceristul din Mediaș nu s-au întâlnit față în față, căci ar fi posibil să iasă scântei dacă se vor vedea, după cinci luni de „asalturi” mai mult sau mai puțin emoționale. Înainte să iasă din arest, Alex Bodi i-a trimis însă flori divei, iar CANCAN.RO a relatat prompt. Gestul afaceristului ar fi zguduit relația blondei cu Gabi Bădălău. Actualul iubit ar fi „fugit”, la rândul lui, în Singapore. Astfel că ex-prezentatoarea TV se bucură de plajele însorite din Dubai, în timp ce Alex Bodi face furori prin Capitală cu bolizii de sute de mii de euro.

Trio-ul format din Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și Alex Bodi s-a „activat” după ce fostul soț al blondei i-a trimis acesteia flori, în reprizele în care a fost despărțită de fiului ex-ministrului Economiei.  Supărat foc pe gestul afaceristului, actualul/fostul iubit al vedetei TV s-ar fi certat la cuțite cu diva.

Bianca și-ar căuta casă în Dubai

La scurt timp după acest episod, Alex Bodi a ieșit din arestul la domiciliu, iar Bianca Drăgușanu ar fi zburat rapid în Dubai, unde, din sursele noastre, și-ar căuta casă, pentru că ar dori să se mute definitiv, așa cum se zvonea încă din iarnă. Diva se află în companiei frumoasei Ramona Gabor, sora și mai celebrei Monica Gabor, cu care se distrează în cele mai de lux locații din Emirate. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ÎȘI PREGĂTEȘTE „RETRAGEREA” ÎN DUBAI?! AM AFLAT CE VEDETĂ O AJUTĂ SĂ SE STABILEASCĂ ÎN EMIRATE)
Bădălău îi dă like Biancăi în costum de baie
Pe de altă parte, pentru că Bianca Drăgușanu a ales să plece singură în Dubai, Gabi Bădălău a plecat în Singapore – sau cel puțin asta lasă de înțeles din postările făcute pe Instagram – unde pare că ar fi la o partidă de distracție. Este foarte posibil ca Bianca și fiul vicepreședintelui Curții de Conturi să se fi împăcat între timp, căci Bădălău îi dă like-uri la postări divei showbiz-ului românesc, în special la cea în care apare în costum de baie.

Ce și-ar fi propus Bodi

Între timp, Alex Bodi se bucură de libertate, iar sursele noastre au povestit că este deja curtat de „femei fatale” de pe Instagram, însă cărora nu le dă importanță. De altfel, afaceristul și-ar fi propus, potrivit acelorași surse, să nu mai intervină în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău, pe care ar intenționa să-i lase să-și trăiască iubirea, înțelegând că, dacă e dragoste reală între ei, atunci el n-are de ce să se bage. (NU RATA: ALEX BODI ÎI DĂ TÂRCOALE BIANCĂI DRĂGUȘANU. I-A TRIMIS UN IMENS BUCHET DE TRANDAFIRI ALBAȘTRI, DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GABI BĂDĂLĂU)
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.