Bianca îl denunță pe Alex Bodi: ”M-a bătut rău de tot în mașină!” + ”Mi-a virat 6.000 € în cont ca să nu mă duc la Poliție!”

Publicat: 15/03/2020 | 23:49

Scandalul de după divorțul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă. La numai câteva zile de când cei doi și-au spus „Adio” în acte, fostul soț al blondinei a relatat la televizor cum s-a tăiat la mână cu o foarfecă pentru a fi crezut de Bianca. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA a stat de vorbă cu vedeta și a aflat cum stau lucrurile între cei doi. (VEZI ȘI: Alex Bodi a strâns-o de gât şi a lovit-o pe Bianca Drăguşanu într-o parcare)

Alex Bodi a fost prezent, duminică, la emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, unde a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul șocante. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut public atât că a recurs la un gest extrem și și-a tăiat venele, dar și că este un bărbat agresiv. Mai mult, afaceristul a declarat că a bătut-o pe vedetă și că ar fi și plătit-o pentru cele întâmplate.

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a contactat-o pe Bianca Drăgușanu, iar frumoasa blondă ne-a făcut declarații în exclusivitate. (NU RATA: ALEX BODI A RECUNOSCUT CĂ A BĂTUT-O PE BIANCA DRĂGUȘANU)

„S-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea”

Extrem de sinceră, Bianca ne-a confirmat că episodul în care fostul ei soț și-a tăiat venele este unul adevărat și a venit chiar cu mai multe detalii.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, când totul era roz între ei

„Omul și-a asumat că și-a tăiat venele, este adevărat acest lucru. Fostul meu soț s-a pus în genunchi în fața mea, de ziua mea. A recurs la acest gest ca eu să-l iert și să nu ajungem la divorț, știa ce făcuse față de mine și a crezut că îi dau o altă șansă”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România.

Bianca Drăgușanu, mărturisiri cutremurătoare din căsnicia cu Alex Bodi

Cu sufletul strâns, vedeta ne-a explicat și care ar fi adevărul din spatele „plății” pe care Alex Bodi susține că a efectuat-o în contul ei. Bianca Drăgușanu ne-a declarat, în exclusivitate, că suma de 6.000 de euro a fost, într-adevăr virată în contul ei, dar lucrurile ar fi stat cu totul altul față de cum a spus fostul ei soț. Se pare că Alex Bodi nu ar fi acceptat nici în ruptul capului faptul că Bianca vrea să divorțeze de el, motiv pentru care ar fi bătut-o cu bestialitate.

„Îi era teamă că mă duc la poliție”

Din teama de a nu ajunge pe mâna oamenilor legii, Alex Bodi i-ar fi plătit blondinei suma de 6.000 de euro, în contextul în care acești bani reprezentau pierderile materiale ale Biancăi, din cauza faptului că, desfigurată fiind, nu mai putea să participe la câteva evenimente extrem de importante, pe care deja le avea programate. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, DESFIGURATĂ DE ALEX BODI! )

„Mi-a făcut o afirmație defăimătoare, a spus că mi-a dat un pumn în față, dar m-a plătit pentru asta. De fapt, banii pe care i-am primit sunt banii pe care i-am pierdut eu, în timpul în care a trebuit să stau acasă și să-mi tratez vânătăile. În perioada aia nu am putut onora câteva evenimente de pe urma cărora urma să încasez fix suma pe care mi-a virat-o el. Mi-a oferit această sumă de 6.000 de euro în cont pentru că îi era teamă că mă duc la poliție”,  a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

„A devenit violent și m-a bătut rău de tot”

Vedeta a mărturisit că între ea și Alex Bodi a avut loc un episod extrem de violent, chiar înainte de pronunțarea divorțului, pe care fostul său soț ar fi încercat să o evite cu orice preț. Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi a lovit-o cu bestialitate în mașină și a încercat să o ia cu el în Viena, pentru a evita pronunțarea divorțului. Pentru că decizia blondinei a fost una radicală, Alex Bodi ar fi devenit violent.

Bianca Drăgușanu a făcut declarații explozive

„Eu nu m-am dus după el la Viena, el m-a luat la Viena din teamă, a vrut cumva să mă întoarcă din drum, nu-și dorea acel divorț care trebuia să se pronunțe pe data 3 decembrie. În drum spre aeroport a avut loc o discuție între noi, i-am zis că eu îl aștept acasă să divorțăm, el a început să mă jignească, eu i-am răspuns la fel, dar a devenit violent și m-a bătut rău de tot în mașină.

În starea în care eram, am urcat în avion și am venit acasă. Printr-un prieten comun, a doua zi, a încercat să ia legătura cu mine. Mai mult, mă suna de pe diverse numere de telefon. Mi-a zis să accept această sumă de bani pentru că știa că am de onorat niște evenimente. El mi-a virat banii ăștia în cont pentru că știa că două săptămâni nu pot ieși din casă, așa că, de frică să nu ajung la poliție și să declar ceea ce mi-a făcut, mi-a plătit această sumă, sumă pe care eu trebuia să o încasez, lucru ce nu s-a mai întâmplat din cauza faptului că a trebuit să stau în casă, să mă recuperez”, a mai spus fosta prezentatoare TV.

„Doar un om disperat și frustrat merge în emisiuni”

Pentru că multă lume se întreabă cum a suportat Bianca Drăgușanu această căsnicie, blondina ne-a oferit și răspunsul. Timp de un an de zile, Alex Bodi ar fi filmat-o pe vedetă peste tot și ar fi amenințat-o în permanență că îi va distruge imaginea, în spațiul public. (CITEȘTE ȘI: DUPĂ SEARA PETRECUTĂ CU VICTOR SLAV, BIANCA DRĂGUȘANU I-A TRANSMIS UN MESAJ OBSCEN LUI ALEX BODI)

Imediat după divorțul de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a început să meargă de la o emisiune la alta și să spună lucruri legate de fosta lui soție. Bianca a fost extrem de deranjată de acest lucru.

„Chiar dacă ceea ce face el m-a compromis, mă simt eliberată. Omul acesta adună imagini cu mine de un an și acum ajunge să stea pe canapele în emisiuni și vorbește despre mine. Mă simt eliberată, dar recunosc că am fost naivă și sper să înțeleagă că totul a ajuns la bun sfârșit pentru că eu mi-am dorit acest lucru. Doar un om disperat și frustrat merge în emisiuni și vorbește pe canapele despre fosta lui nevastă.

Vorbește despre mine la televizor, dacă era așa bărbat, se punea pe canapele și vorbea despre el, nu despre mine. Dacă autoritățile considerau că eu aberez, nu îmi ofereau ordinul de restricție”, a declarat Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)