Bianca Giurcanu a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”! Cum a reacționat concurenta

Publicat: 09/03/2020 | 20:13

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” a ajuns la final pentru Bianca Giurcanu. Din cauza faptului că a avut cele mai puține steluțe acumulate în aceste săptămâni a ajuns alături de Bia Rus în pericol de eliminare.

Din cazua faptului că nu au reușit să îi impreseioneze pe jurați, prin ținutele create, Bianca și Bia Rus au acumulat cele mai puține steluțe așa că au intrat automat în cursa de eliminare. Alături de cele două au mai venit și Andreea Tonciu și Calina, care au fost nominalizate de către colegele lor. (CITEȘTE ȘI: O NOUĂ CELEBRITATE INTRĂ ÎN COMPETIȚIA BRAVO, AI STIL!: „SUNT ÎNCREZĂTOARE”)

Andreea Tonciu a fost prima care a reușit să se salveze, iar dintre cele trei rămase cea care a fost eliminată a fost Bianca Giurcanu. (VEZI ȘI: CĂTĂLIN BOTEZATU, DEZVĂLUIRI ÎN CULISELE EMISIUNII ”BRAVO AI STIL! CELEBRITIES”: ”M-AM CHINUIT SĂ FIU ADMIS LA ACTORIE”)

„Mulțumesc pentru voturi, mesaje, suport”

După ce a fost eliminată, Bianca Giurcanu a postat pe contul personal de Instagram un mesaj în care le-a mulțumit celor ce au susținut-o și a vorbit despre ce a însemnat pentru ea această experiență.

 „Drumul „Bravo, ai stil” s-a incheiat aseara pentru mine. Un drum anevoios, dar frumos, care m-a surprins in fiecare zi, nestiind ce intorsatura vor avea sa ia lucrurile. Am acceptat provocarea din dorinta de a ma cunoaste pe mine, am vrut sa ma pun intr-o situatie nefamiliara, sa simt ce inseamna zile de filmare & un set cu o productie imensa, hair & makeup in fiecare zi, reporteri si interviuri, lumini si agitatie. Am vrut sa simt ca e sa fii intr-un show de televiziune. Nu am stiut la ce sa ma astept, asa ca am pasit timid in fiecare zi, am incercat sa renunt la emotii si sa va las sa ma vedeti asa cum sunt.

 Au fost zile grele si lungi, critici pe care la momentul dat nu le-am inteles, situatii dificile si pareri impartite. De cateva persoane m-am atasat si sigur imi vor ramane langa suflet. Nu stiu daca felul meu de a fi era cel mai potrivit pentru o competitie de acest gen, insa eu sunt fericita cu tot ce am trait. Sunt fericita ca am reusit sa ma fac vazuta de voi toti si sunt fericita ca avem o relatie mai apropiata ca oricand. Multumesc pentru voturi, mesaje, suport si pentru momentele in care cuvintele voastre frumoase mi-au dat putere pentru inca o zi. Multumesc tuturor, multumesc @bravoaistil pentru oportunitate si experienta. Cu siguranta nu o voi uita. ”, a scris Bianca Giurcanu.