Bianca Drăgușau, declarații despre viața amoroasă: „Ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile”

Publicat: 09/12/2020 | 22:10

 

Viața amoroasă a Biancăi Drăgușanu a fost foarte comentată în ultima perioadă. Iată că, acum, blonda vine cu o serie de declarații și dezvăluie ce se întâmplă în sufletul ei, dar și ce planuri are pentru sărbători.

Bianca Drăgușanu e mai hotărâtă ca niciodată să facă ordine în viața ei amoroasă. Blonda recunoaște că a avut parte de o perioadă foarte încărcată și că s-a chinuit foarte mult în ultimii doi ani. Dar, cu toate acestea, a hotărât să-și acorde mai mult timp și să nu se mai gândească la trecut.

„Cu dragostea sunt pe hold…În momentul de față nu am timp să îmi fac un iubit, vin Sărbătorile. Deja mi-am făcut planuri care nu includ niciun iubit. Sunt foarte ocupată și sunt foarte bine. În momentul de față nu consider că am nevoie de o relație pansament. Probabil așa ar părea. Am trecut printr-o situație dificilă, voi ați văzut cât m-am chinuit în doi ani de zile. Dumnezeu a făcut o mișcare incredibilă prin care eu am scăpat.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Vorbește lumea.

VEZI ȘI: ” BIANCA DRĂGUȘANU ȘI OANA ZĂVORANU ȘI-AU DECLARAT RĂZBOI! CELE DOUĂ DIVE S-AU CERTAT CA LA UȘA CORTULUI ȘI ȘI-AU ARUNCAT VORBE GRELE

Bianca Drăgușanu despre Sofia: „Suntem prietene și comunicăm foarte bine”

Fosta soție a lui Alex Bodi a vorbit și despre cum este ca mamă. Nu-i aplică niciun fel de pedeapsă Sofiei, dar nici nu o răsfață fără măsură. Are grijă ca fetița pe care o are cu Victor Slav să o considere prietena ei cea mai bună, dar și să comunice cu ea.

„Răsfățul ăsta exagerat pe care mama îl induce. Practic, bunicii răsfață copiii, părinții îi cresc și îi educă. Dar ne descurcăm. E un copil, nu pot să am foarte multe pretenții. Nu sunt absurdă, nu o cert, nu o pedepsesc așa cum făcea cu mine mama în copilărie. Eu îmi aduc aminte de pedepse grave pe care mi le dădea. Mă punea să stau singură în cameră, să nu vorbesc cu sora mea. Existau pedepse pe care ea acum nu le recunoaște, dar de care eu îmi aduc aminte.”, a dezvăluit vedeta.

S-ar părea că pedepsele pe care le primea în copilărie au făcut-o să le urască și să nu le folosească cu Sofia. Bianca Drăgușanu recunoaște că a fost „smotocită” când era mică, dar evită pe cât de mult poate să facă acest lucru.

„Pe mine mama m-a mai smotocit, din când în când, să zic așa. Ăsta e un lucru pe care eu îl evit. Sora mea are 2 băieți. Ea îi smotocește pe ei. La mine, sper să ne înțelegem foarte bine. Suntem prietene și avem o comunicare foarte bună.”, este de părere Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE ȘI: ” BIANCA DRĂGUȘANU, GEST EMOȚIONANT PENTRU ALEX BODI. ÎN TIMP CE AFACERISTUL SE AFLĂ ÎN SPATELE GRATIILOR, BLONDA ARE GRIJĂ DE FIICA LUI